Lähitaksi auttoi keskeyttäneitä Espoon Rantamaratonissa

Lähitaksi auttoi keskeyttäneitä Espoo Rantamaratonissa

Maraton on kova kestävyyslaji, jossa kokenutkin juoksija voi joutua vaikeuksiin kesken matkanteon. Lähitaksi oli lauantaina mukana Espoo Rantamaratonissa kuljettamassa keskeyttäneitä kilpailijoita takaisin maalialueelle.
Maratonreitin varrella päivystivät Lähitaksin taksiautoilijat Tomi Kuukauppi ja René Westerholm.
”Tehtävämme oli ottaa kyytiin matkanteon kesken jättäneitä juoksijoita ja viedä heidät takaisin maalialueelle. Oli mukavaa lähteä mukaan tällaiseen tapahtumaan”, René Westerholm sanoo.
Espoo Rantamaratonin tapahtumapäällikkö Pauliina Honkanen sanoo, että Lähitaksin autojen ansiosta osallistujia voitiin palvella entistä paremmin.
”Keskeyttäneiden saaminen pois reitiltä takaisin maalialueelle on aina haasteellista. Palvelussa on aina parantamista, joten Lähitaksin yhteistyötarjous tuli hyvään saumaan”, Honkanen kiittelee.

Lähitaksi tukee paikallista urheilutoimintaa

Rantamaratonin täyspitkälle maratonille, puolimaratonille, kahdelle lyhyemmälle matkalle ja lasten juoksuun osallistui kaiken kaikkiaan noin 5000 juoksijaa.
Lähitaksi oli näyttävästi mukana myös Rantamaratonin maalialueella, jossa Lähitaksin ständin ohella oli esillä Lähitaksin logoilla varusteltu aito Lontoon taksi.
”Haluamme olla mukana tällaisissa paikallisissa tapahtumissa ja tukea näin paikallista urheilua. Kuljetusavun tarjoaminen antoi tähän konkreettisen mahdollisuuden”, Lähitaksin markkinointipäällikkö Heidi Säynäjoki sanoo.
Rantamaraton-tapahtuman järjestivät 17.–18.9. urheiluseura Espoon Tapiot yhdessä Esbo IF:n ja Leppävaaran Sisun kanssa. Kisakeskuksena toimi Otaniemen urheilukentän alue.
Täyspitkän Rantamaratonin reitti suuntautui Otaniemestä Espoon keskuspuiston kautta Kivenlahteen. Kivenlahdesta reitti kulki Espoon kaunista Rantaraittia pitkin takaisin Otaniemeen.

Maratonreitin varrella päivystivät Lähitaksin taksiautoilijat Tomi Kuukauppi ja René Westerholm.

Kuva: Matti Remes

Takaisin