Lähitaksin vappuvinkit

Näillä Lähitaksin vinkeillä iloinen vappumieli säilyy myös ruuhka-aikoina:

Kärsivällisyys palkitaan taksijonoissa
 

Vappuaatto ja vappupäivä saavat juhlakansan liikkeelle. Silloin myös taksien kysyntä on poikkeuksellisen suurta. Seurauksena on väistämättä ruuhkia taksitolpilla ja taksinvälityskeskuksessa.

Lähitaksin markkinointipäällikkö Heidi Säynäjoki sanoo, että vappuna lähes kaikki Lähitaksin taksit ovat liikenteessä, mutta kiireisimpinä aikoina jonoilta on lähes mahdotonta välttyä.

”Moni menee juhlapaikalle julkisilla kulkuneuvoilla. Paluumatkan koittaessa bussit tai junat eivät enää välttämättä kulje. Siitä syntyvät ruuhkat taksitolpilla.”

Säynäjoki toivoo taksiasiakkailta kärsivällisyyttä ja liikkumistarpeiden ennakoimista.

”Lisäksi kannattaa muistaa, että vapun sää voi olla arvaamaton. Taivaalta saattaa tulla melkein mitä vain, joten lämmin pukeutuminen on tärkeää, jos taksia joutuu jonottamaan.”
 

Tilaus näppärästi puhelinsovelluksella
 

Heidi Säynäjoki suosittelee vapun juhlijoille Lähitaksi-mobiilisovellusta, jonka avulla taksin voi tilata maksutta ohi puhelujonojen.

”Autojen määrää mobiilisovellus ei lisää, mutta se on kuitenkin kätevä tapa tilata taksi.”

Lähitaksi-mobiilisovelluksen voi ladata puhelimeen ilmaiseksi Android-, iOS- tai Windows-sovelluskaupoista.
 

”Taksia tilatessa kannattaa olla huolellinen ja tarkistaa, että sovellukseen annettu osoite on varmasti oikea. Näin taksi löytää asiakkaan ongelmitta”, Säynäjoki sanoo.

Lähitaksi-mobiilisovelluksella voi tilata Lähitaksin takseja, joita on Uudellamaalla noin 1200. Tilausalue kattaa 19 kuntaa ulottuen Inkoosta Vihdin läpi Mäntsälän ja Pornaisten kautta Sipooseen ja Askolaan. Lähitaksin autoja on saatavilla myös Helsingissä.
 

Ennakkotilauksissa rajoituksia vapun aikana
 

Vapun ruuhkaisimpana aikana (30.4. klo 20.00 – 1.5. klo 12) Lähitaksin ottamissa ennakkotilauksissa on tiettyjä rajoituksia. Näistä tarkempia tietoja löytyy Lähitaksin Facebook-sivuilta.

”Facebookista löytyy myös tietoa pienistä yllätyksistä, joita Lähitaksi tarjoaa asiakkailleen vapun aikaan”, Säynäjoki vinkkaa.

 

Lisätietoja: Heidi Säynäjoki, p. 09 477 80 350, heidi.saynajoki@lahitaksi.fi.
 

Lähitaksi on vuonna 1965 perustettu taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 19 kuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Lähitaksin autoja on runsaat 1200 ja kuljettajia yli 4000.

Lisätietoja: www.lahitaksi.fi

Takaisin