Lähitaksissa varaudutaan jo vappuun

Lähitaksissa varaudutaan jo takseille aina vilkkaaseen aikaan, eli vappuun. Tässä asiakkaillemme muutamia vinkkejä tähän keväiseen juhlapyhään:
 

Kärsivällisyys ja lämmin pukeutuminen palkitaan taksijonoissa

Vappuaatto ja vappupäivä saavat juhlakansan liikkeelle. Silloin myös taksien kysyntä on poikkeuksellisen suurta. Seurauksena on ikävä kyllä usein ruuhkia sekä taksitolpilla että taksinvälityskeskuksessa.

Vappuna lähes kaikki Lähitaksin taksit ovat liikenteessä, mutta kiireisimpinä aikoina jonoilta on lähes mahdotonta välttyä. Moni menee juhlapaikalle julkisilla kulkuneuvoilla. Paluumatkan koittaessa bussit tai junat eivät enää välttämättä kulje. Siitä syntyvät ruuhkat taksitolpilla, joihin on hyvä varautua ja lähteä matkaan hyvissä ajoin.

Kannattaa myös muistaa, että vapun sää voi olla arvaamaton. Taivaalta saattaa tulla melkein mitä vain, joten lämmin pukeutuminen on tärkeää.
 

Tilaus näppärästi puhelinsovelluksella

Suosittelemme vapun juhlijoille Lähitaksi-mobiilisovellusta, jonka avulla taksin voi tilata maksutta ohi puhelujonojen. Lähitaksi kaartaa paikalle pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla myös valtakunnallisella Valopilkku-mobiilisovelluksella. Mobiilisovelluksella taksia tilatessa kannattaa olla huolellinen ja tarkistaa, että sovellukseen annettu osoite on varmasti oikea. Näin taksi löytää asiakkaan ongelmitta.
 

Ennakkotilauksissa rajoituksia vapun aikana

Vapun ruuhkaisimpana aikana Lähitaksin ennakkotilauksissa on tiettyjä rajoituksia,  emmekä ota ennakkotilauksia vastaan ajalle ma 30.4.2018 klo 20.00 – ti 1.5.2018 klo 12.00. Toivomme että vapun liikenne sujuu kaikille jouhevasti ja ilman suurempia ruuhkia.

 

Lisätietoja: Heidi Säynäjoki, markkinointipäällikkö, p. 09 477 80 350, heidi.saynajoki@lahitaksi.fi.
 

Lähitaksi on vuonna 1965 perustettu taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 19 kuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Lähitaksin autoja on runsaat 1200 ja kuljettajia yli 4000.
Lisätietoja: www.lahitaksi.fi

Takaisin