Lähitaksin autolaitekoulutus 

 

Autolaitekoulutuksen hinta on 100€ (sis.alv) jos peruskoulutus on käyty Espoon- Vantaan, Lohjan tai Hyvinkään taksien järjestämillä kursseilla. Muualla käynneille 140€. Laitekoulutuksen jälkeen on käytävä erikseen Lähitaksin laatukoulutus, josta kouluttajat kertovat lisää.

Laitekouluspäivän ohjelma löytyy TÄSTÄ ja koulutuspaikan yhteystiedot TÄSTÄ. Koulutustilaisuuteen otetaan maksimissaan 12 (kaksitoista) henkiöä. Koulutuspäivän totetuminen vaatii vähintään 6 (kuusi) ilmoittatunutta. Koulutus maksetaan käteisellä tai kortilla koulutuspäivänä Lähitaksissa. 

Laitekoulutuksen hyväksytysti suorittaneiden on noudettava kuljettajakorttinsa 6kk aikana koulutuksen käymisestä Lähitaksin palvelupisteestä. Mikäli korttia ei ole noudettu 6kk aikana on laitekoulutus käytävä uudelleen. 1.1.2018 kaikki noutamattomat kuljettajakortit mitätöidään ja laitekoulutus on käytävä uudelleen.

 

Uudet koulutuspäivät julkaistaan tällä sivulla heti niiden varmistuttua.

Seuraavat laitekoulutuspäivät ovat:

Keskiviikko 22.11.2017. Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ.

Torstai 23.11.2017. Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ.

Torstai 30.11.2017. Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ.

 

 

Lisätietoja koulutuksista saat kuljettajakoulutus (at) lahitaksi.fi.

Lähitaksissa on meneillään kaikkien Lähitaksin kuljettajien laatukoulutukset. Laatukoulutuksia järjestetään vuoden 2017 loppuun ja ne koskevat kaikkia, joilla on voimassaoleva Lähitaksin kuljettajakortti. Laatukoulutuksiin ilmoittadutaan vain Lähinetissä.

Taksinkuljettajan perus- ja jatkokursseja järjestävät:

Vantaa

Espoo

Lohja

Hyvinkää