Lähitaksin kuljettajakoulutukset

 

Laki liikennepalveluista astui voimaan 1.7.2018. Uusi laki ei vaikuta Lähitaksin laite- ja laatukoulutuksiin. Lähitaksi vaatii kuljettajiltaan edelleen Lähitaksin oman koulutuksen käymistä.

 

Alla olevat kurssit on tarkoitettu kuljettajille, jotka ovat saaneet ajoluvan ennen 1.7.2018. Kaikki kurssille tulijat haastatellaan, laita meille sähköpostia osoitteeseen kuljettajakoulutus@lahitaksi.fi, kirjoita nimesi ja puhelinnumerosi, niin me otamme teihin päin yhteyttä.

 

1.-2.8.2018

6.-7.8.2018

Lisätietoja koulutuksista saat: kuljettajakoulutus (at) lahitaksi.fi.

 

Kuljettajat, jotka ovat saaneet ajoluvan 1.7.2018 jälkeen, peruskurssi alkaa elokuussa. Tarkempia tietoja kurssiaikatauluista julkaisemme heinäkuun viimeisellä viikolla. Ole yhteydessä kuljettajakoulutus@lahitaksi.fi, kun haluat liittyä taksialan ammattikuljettajien joukkoon. Tervetuloa!

 

Koulutuspaikka: Nuijamiestentie 7, 00400 Helsinki. Ajo ohje TÄSTÄ.

 

Laitekoulutuksen hyväksytysti suorittaneiden on noudettava kuljettajakorttinsa 3kk aikana koulutuksen käymisestä Lähitaksin palvelupisteestä. Mikäli korttia ei ole noudettu 3kk aikana, on laitekoulutus käytävä uudelleen.
 

Kaikki Lähitaksin kuljettajat on käyneet laatukoulutuksen ja asiakkaat tunnistavat heidät kuvallisesta esillä olevasta musta keltaisesta kuljettajakortista.