Lähitaksi taskussasi – tilaa taksi helposti ja maksutta Taksini-sovelluksella

Oletko jo ladannut puhelimeesi Taksini-sovelluksen? Taksinilla tilaat Lähitaksin auton koko Uudenmaan alueella ja Riihimäellä kätevästi, ilman jonotusta ja maksutta. Taksini löytää sijaintisi, ja muutamalla nopealla valinnalla voit määritellä milloin ja minkälaisen auton haluat, sekä päättää haluamasi maksutavan. Taksini toimii myös muualla Suomessa, katso toiminta-alueet.

Ennen tilausta Taksini kertoo minuuttimääräisen arvion siitä, kuinka lähellä autoja on. Tilauksen tehtyäsi ja kuljettajan kuitattua sen saat arvion kauanko auton saapuminen luoksesi kestää, ja saat lisäksi ilmoituksen puhelimeesi kun taksi lähestyy valitsemaasi noutopaikkaa. Helppoa!

Taksinissa voit mm.:

Taksini-sovellukseen voit tallentaa käyttämiesi maksukorttien tiedot valmiiksi. Kyydin maksutavan voit näin kätevästi valita yhdellä näpäytyksellä sen mukaan, ajatko esimerkiksi yksityisajoja vai työmatkoja. Sovelluksella maksetusta matkasta saat aina kuitin sähköpostiisi heti kyydin päätyttyä. Jos maksat autossa, saat aina kuitin kyydistäsi kuljettajalta.

Omassa profiilissasi näet aiemman tilaushistorian ja kuitit, pystyt tarkastelemaan tulevia matkoja ja voit tallentaa tärkeimmät osoitteesi valmiiksi. Näin taksin tilaaminen nopeutuu entisestään.

Ota Taksini käyttöön näin:

  1. avaa puhelimesi sovelluskauppa ja lataa Taksini-sovellus. Taksini on saatavilla Androidille ja iPhonelle.
  2. rekisteröidy käyttäjäksi syöttämällä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi
  3. saat tekstiviestillä vahvistuskoodin
  4. vahvista latauksesi koodilla, ja olet valmis tekemään ensimmäisen tilauksesi Taksini-sovelluksella!

Tervetuloa Lähitaksin kyytiin myös mobiilitilauksella!

Lisätietoa Taksini-sovelluksesta osoitteessa www.taksini.fi.