Hintalaskuri

Voit arvioida kyydin hinnan hintalaskurilla. Kiinteän hinnan sopiminen onnistuu näppärästi Taksini-appilla.

Lähitaksin hinnastoon pääset täältä

Hinnasto

Ajankohtaista

Haemme taksiyrittäjiä Rovaniemelle! 

Hae taksiyrittäjäksi valtakunnallisen, tunnetun ja paikallisen taksiyhtiön joukkoon Rovaniemelle! Lähitaksi vahvistaa toimintaansa Rovaniemellä. 

Lisätiedot: aluepäällikkö Outi Huttunen, puh. 050 4181 235, outi.huttunen@lahitaksi.fi 

Tutustu Lähitaksin tarjontaan

Taksini-mobiilisovellus

Vantaan ja Keravan VPL- ja SHL-kuljetukset

Lentokenttätaksi

Lähitaksi Business Class

Kaikki palvelut

Tutustu yrityspalveluihin

Lähitaksi

Lähitaksi tarjoaa korkealuokkaista taksipalvelua kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Palvelumme on nopeaa, luotettavaa, turvallista ja ystävällistä. Meidät tilaat numerosta 0100 7300 tai Taksini-sovelluksella. Lähitaksi palvelee pääkaupunkiseudulla, muualla Uudellamaalla ja Riihimäellä, sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja Helsingin satamissa.

Lähitaksi on taksiyrittäjien vuonna 1965 perustama taksien tilausvälitysyhtiö ja laatusertifioitu taksikeskus, jolla autoja on noin 1 400 ja kuljettajia lähes 4 000.

Lue lisää

Tule meille kuljettajaksi

Tarjoamme ammattitaitoista taksipalvelua 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Palvelumme on nopeaa, helppoa, luotettavaa, turvallista ja ystävällistä aina tilaushetkestä matkan päättymiseen saakka.

Lähitaksi on autoilijoiden vuonna 1965 perustama taksien tilausvälitysyhtiö. Lähitaksin autoja on lähes 1 500 ja kuljettajia lähes 4 000.

Kuljettajille
Facebook Instagram YouTube Twitter