Avainlippu on kuin Juha Miedon parta tai Kekkosen kalju – kaikki tuntevat sen ja siihen voi luottaa

Lähitaksi on ensimmäinen Suomen suurista taksivälitysyhtiöistä, joiden 1000 yrittäjälle on myönnetty Avainlippu. Tämä on suuri ilonaihe ja nyt lähitaksilaiset liehuttavat Avainlippua ylpeänä autoissaan.

Suomalaiset tunnistavat Avainlipun erittäin hyvin ja tämän vuoksi Lähitaksi on pitänyt tärkeänä merkin ansaitsemista. Avainlippu on ollut suomalaisen tuotteen ja palvelun alkuperämerkki jo vuodesta 1975 lähtien. Välitysyhtiönä Lähitaksi Oy sai Avainlipun jo vuonna 2019.

Avainlippu tulee näkymään taksimatkustajille esimerkiksi siten, että pian yhä useammassa Lähitaksin auton etuovissa on Avainlippu-tarrat. Näkyvillä ja erottuvilla tarroilla halutaan viestiä matkustajille Lähitaksin vastuullisuudesta, luotettavuudesta ja kotimaisuudesta. Näin matkustajat voivat helposti tehdä myös arvojensa mukaisen valinnan: valitsemalla Lähitaksin valitset suomalaisen palvelun.

– Avainlippu on kuin Juha Miedon parta tai Kekkosen kalju – kaikki tuntevat sen ja siihen voi luottaa. Avainlippu on niin kova juttu, että kohta myös kilpailijamme hankkivat Avainlippuja autoihinsa, ihmetellessään tolpilla tyylikkäitä tarrojamme, naurahtaa Lähitaksin viestintäpäällikkö Sakari Lauriala iloisesti.

– Avainlippu vahvistaa Lähitaksi-brändiämme ja tukee arvojamme. Uskon, että myös yritys- ja sopimusasiakkaamme arvostavat Avainlippua ja se on meille valtti kilpailutustilanteissa.

 

Avainlippu ansaitaan

Avainlippua ei jokainen yritys voi hakea tai ansaita. Se edellyttää, että tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Lisäksi Suomessa tulee olla toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa. Lähitaksilla jokainen vaatimus ylittyy kirkkaasti.

Tämän lisäksi Lähitaksi on huoltovarmuuskriittinen yritys, joka merkitsee, että yritys on merkittävä yhteiskunnan elintärkeiden toimintojen turvaamisen kannalta. Lähitaksi on vahva osa yhteiskunnan ja julkisen liikenteen liikkumispalveluita.

– Me olemme osa suomalaista yhteiskuntaa ja haluamme edistää sitä. Haluamme osaltamme edesauttaa Suomessa tehtävää työtä toivottamalla tervetulleiksi kaikki yrittäjämme taustasta riippumatta, jotka ovat valmiita täyttämään meidän ja Avainlipun korkeat laatustandardit, tiivistää Lauriala.

 

Lähitaksi julkaisi asiasta tiedotteen yhdessä Suomalaisen Työn Liiton kanssa. Lue tiedote TÄSTÄ.

Takaisin