Haemme taksiyrittäjiä Rovaniemelle!

Hae taksiyrittäjäksi valtakunnallisen, tunnetun ja paikallisen taksiyhtiön joukkoon Rovaniemelle!

Lähitaksi vahvistaa toimintaansa Rovaniemellä. Jatkossa sopimukset tehdään suoraan autoilijoiden kanssa ilman väliportaita. Tämä tuo kustannustehokkuutta kaikkien osapuolten toimintaan sekä varmistaa laadukkaan, turvallisen ja luotettavan palvelun sekä paikallisen auton saannin asiakkaille. Lähitaksilla on myös oma, paikallinen välityskeskus Rovaniemellä Helsingin välityskeskuksen lisäksi.

Lähitaksi on valtakunnallisesti tunnettu toimija, joka nojaa paikallisten yrittäjien ja kuljettajien osaamiseen ja kokemukseen valtakunnallisen brändin "hartioin". Lähitaksin 100 %:sti omistama tytäryhtiö Suomen Lähilogistiikka Oy vastaa myös viiden eri maakunnan Kela-kyydeistä Lapissa, Uudellamaalla, Kymenlaaksossa, Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä.

Ota yhteyttä Rovaniemen aluepäällikköömme Outi Huttuseen hakeaksesi yrittäjäksemme Rovaniemelle:

Outi Huttunen, puh. 050 4181 235
outi.huttunen@lahitaksi.fi 


Lähitaksilaisena yrittäjänä hyödyt arvostetusta ja tunnetusta brändistä, hyvästä maineesta sekä valmiista ja sujuvista taksiemme tilauskanavista niin sopimus- kuin kuluttaja-asiakkaillekin. Panostamme myös isosti myyntiin ja markkinointiviestintään.

Olemme vuodesta 1965 toiminut 100 % kotimaisesti omistettu taksiyhtiö, jolla on Avainlippu ja kuulumme Suomen huoltovarmuuskriittisiin yrityksiin. Kaikki yrittäjämme kuuluvat Luotettava Kumppani -palveluun, jonka lisäksi välityskeskuksemme ovat laatusertifioituja. Taksiyrittäjien ja taksinkuljettajien koulutusjärjestelmämme on myös valtakunnallisesti tunnustettu ja muun muassa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin kehuma. Autoja välityksessämme on noin 1100 autoa ja kuljettajia noin 3000.

Tervetuloa voittavaan joukkueeseen!   

Takaisin