Heinäkuun lähitaksilainen Leo Hirvonen taitaa asiakaspalvelun

Heinäkuun Kuukauden lähitaksilainen on kuopiolaislähtöinen monitaituri Leo Hirvonen. Hänen läsnäolonsa piristää koko työyhteisöä asiakaspalvelukeskuksessa, ja hänen rauhallinen, äärimmäisen ystävällinen ja tarkka työskentelytapansa on kerännyt kiitosta useilta tahoilta. Puskaradiosta kantautuu myös villi huhu, jonka mukaan Leo pystyy punnertamaan yhdellä kädellä.

Leo on tunnollinen ja omistautunut taitaja, joka tekee kaikkensa tarjotakseen asiakkaille parasta mahdollista palvelua. Hän on mainio esimerkki siitä, miten asiakaspalvelu voi olla sydämellistä ja ammattitaitoista. Leon valinta Heinäkuun Kuukauden lähitaksilaiseksi on enemmän kuin ansaittu tunnustus hänen arvokkaalle työpanokselleen. 


Kuka hän on?

- Kuopiosta ponnistanut, pääkaupunkiseudulle asettautunut Leo on nauttinut ajastaan Helsingissä, vaikka pyörällä ei pääsekään enää ihan kaikkialle. Mualiman navalta lähtöisin oleva Leo löysi alalle osittain sattuman sanelemana vuonna 2020 ja on nyt työskennellyt Lähitaksilla syksystä 2022 lähtien – hän on siis suhteellisen uusi kasvo keskuksessa.

- Pitkäaikaisen Manchester Unitedin kannattajan voi myös bongata satunnaisesti pelikentiltä, joilla vauhdikas keskikenttä taituroi valkokultainen pelipaita päällään. Muutoin arki kuluu ihmetellessä Helsingin meininkiä, ystävien ja muiden läheisten kanssa.

Mikä on hyvän asiakaspalvelun salaisuutesi?

- ”Tietynlainen rentous yhdistettynä empatiaan ja ammattitaitoon”, Leo suostuu arvioimaan saamansa hyvän asiakaspalautteen taustoja. ”Olen mielestäni rento, avoin ja helposti lähestyttävä, mikä toivottavasti luo asiakkaille mukavan ja stressittömän ilmapiirin. Samalla pyrin aina asettumaan asiakkaan asemaan ja osoittamaan aitoa kiinnostusta heidän tarpeisiinsa.”

- ”Tämä ei olisi mahdollista ilman työkavereitani, jotka auttavat poikkeuksetta aina, mikäli tarvitsen apua. Ongelmatilanteita on helppo ratkoa, kun on osaava porukka ympärillä!”, Leo kiittelee.

Leosta paistaa vaatimattomuus, vaikka itsekin kokemuksesta tiedän, kuinka mainio asiakaspalvelija hän on. Pyynnöstä huolimatta, Leo kieltäytyy yhden käden punnerruksesta vedoten lämmittelyn tarpeeseen, joten se jääköön ikuiseksi mysteeriksi.

Lähitaksi kiittää Leoa hänen arvokkaasta työstään.

 

Vilja Aaltonen, viestintäassistentti

Takaisin