Kesäkuun lähitaksilainen on koko autolaitetuki-ryhmä


Kesäkuun Lähitaksilaiseksi on valittu yksimielisesti uuden autolaitteistomme ja – järjestelmämme autolaitetuki-ryhmä. Puhelimitse kuljettajia ja yrittäjiä uusissa autolaitteissa tammikuusta 2023 neuvonut ryhmä koostuu seitsemästä taksiyrittäjästä: vasemmalta Pauli Marjakangas, Marko Oksanen, Petrus Anttila, Viljami Mäenpää, Thomas Julin, Pekka Hämeenniemi, Vesa Vepsä puuttuu kuvasta.

Ryhmä on vastannut vuorollaan tuhansiin puheluihin autolaitteistoa koskevissa kysymyksissä. Ryhmän kouluttautuminen Lähitaksin historian suurimman autolaite- ja järjestelmäuudistuksen laitteistoon, ohjelmistoihin ja taustajärjestelmiin on antanut ryhmälle loistavat välineet vastata kuljettajien kysymyksiin sekä ratkoa erilaisia ongelmatilanteita. Tärkeää on ollut myös ryhmän yrittäjien – Paulin, Markon, Pekan, Thomaksen, Petruksen, Viljamin ja Vesan asenne autolaitetuen toimintaan. He ovat esimerkillisiä motivaatioltaan ja työotteeltaan asiaan. Ovatpahan he työskennelleet autolaitetuessa usein myös viikonloppuisin ja illan hämärinä tunteina – täysin pyyteettä.  

Koko Lähitaksilainen perhe kuljettajista hallintoon ja asiakaspalvelukeskukseen kiittää ja kumartaa ”ryhmä rämää” tuesta ja erittäin tärkeästä työstä koko talomme ja asiakkaiden parhaaksi.

Takaisin