Lähitaksi jakaa 5000 heijastinta taksiasiakkaille liikenneturvallisuuden parantamiseksiIltojen hämärtyessä on erittäin tärkeä muistaa heijastimen käyttö. Onhan kyseessä vanhan sanonnan mukaisesti "halpa henkivakuutus" sekä yksinkertaisen helppo tapa erottua liikenteessä.

Jokainen autoilija myös tietää, miten vaikeaa on havaita ilman heijastinta liikkuva jalankulkija tai pyöräilijä esimerkiksi pimeän sateisessa syyssateessa, kun kaikki valo imeytyy näkökentästä pois. Eikä asiaa edesauta se, että suomalaisilla on usein tapana pukeutua tummanvärisiin vaatteisiin.

Näin ollen Lähitaksi jakaa autoissaan 5000 Lähitaksi-heijastinta taksiasiakkailleen. Kyseessä on Lähitaksin perinteinen kampanja, jonka tavoitteena on parantaa jalankulkijoiden ja kaikkien tielläliikkuvien turvallisuutta.

- Lähitaksin arvoihin kuuluu turvallisuus, vastuullisuus ja tehokkuus. Heijastinkampanjallamme haluamme osoittaa, että arvot eivät ole meille vain sanahelinää vaan tekoja. Siksi jaamme kaikkien yleisen edun hyväksi heijastimia asiakkaillemme. Se parantaa kaikkien turvallisuutta ja saa aikaan hyvää mieltä, tiivistää toimitusjohtaja Pasi Rokosa.

Takaisin