Lähitaksi Järvenpään uuden Aino Areenan taksikumppaniksi

Lähitaksi ja Järvenpäähän syksyllä 2021 valmistuva uusi monitoimiareena ja tapahtumakeskus Aino Areena ovat sopineet taksikumppanuudesta. Lähitaksi vastaa yksinoikeudella Aino Areenalla järjestettävien yritystapahtuminen, konserttien, urheilukilpailuiden ja muiden tapahtumien poislähtevästä taksiliikenteestä.

Lähitaksille tulee areenan sisäänkäynnin välittömään läheisyyteen oma Lähitaksin tunnuksin merkitty taksitolppa. Lisäksi Lähitaksin korkealuokkainen Business Class -palvelu tullaan yhdistämään Aino Areenan VIP-asiakkaiden tarpeisiin esimerkiksi aitiopalveluiden yhteyteen. Taksiliikenteen sujuvuudesta tapahtumien yhteydessä vastaavat Lähitaksin omat laadunvalvojat erikseen sovittavan käytännön mukaan.

”Aino Areena on Lähitaksille erittäin mieluinen uusi kumppanuus. Järvenpää ja Keski-Uusimaa ovat Lähitaksille tärkeää toiminta-aluetta, ja autojamme on alueella runsaasti. On hienoa päästä palvelemaan Aino Areenan asiakkaita ja tarjota heille luotettavia, ja mukavia taksipalveluita”, Lähitaksin myynti- ja markkinointijohtaja Sanna Salminen sanoo.

Aino Areena valmistuu Järvenpään Ainolassa nykyisin toimivan ratsastuskeskus Ainon yhteyteen. Laajennustöiden ohessa nykyisiä tiloja uudistetaan, ja lopputuloksena on tapahtumakäyttöön tarjolla tilaa jopa 3 200 asiakkaalle kaikkiaan noin 5 000 neliömetriä. Tiloissa tullaan järjestämään monenlaisia tapahtumia konserteista messuihin, sekä urheilukilpailuista erilaisiin juhliin ja yritystapahtumiin. Jo nyt areenan tiloja on varattu loppuvuoden ajaksi urheiluun, sekä yritys- ja kulttuuritapahtumiin.

Lisätietoa kumppanuudesta:

Sanna Salminen
myynti- ja markkinointijohtaja
sanna.salminen@lahitaksi.fi

Takaisin