Lähitaksi kiinnosti Matkamessuilla

Pohjoismaiden suurimmat Matkamessut houkuttelivat Helsingin Messukeskukseen 16.–19.1. yli 71.000 matkailusta kiinnostunutta kävijää. Lähitaksi oli tuttuun tapaan mukana omalla osastollaan, ja kuhina osastollamme oli jatkuvaa. Messuvieraita kiinnostivat edelleen kesän 2018 taksiuudistuksen myötä alalle tulleet suuret muutokset.

Lähitaksin lyhyeen Taksikyselyyn osallistui messujen aikana lähes 1.500 messukävijää. Kysyimme kävijöiltä heidän tavoistaan käyttää taksia lentomatkojen yhteydessä, sekä muita taksin valintaan liittyviä tottumuksia. Lähitaksi on monelle taksinkäyttäjälle tuttu ja turvallinen valinta niin arjessa kuin lentomatkallekin lähtiessä tai sellaiselta palatessa. Kyselyn perusteella asiakkaat kiinnittävät huomiota taksin valintaan, ja monelle on tärkeää, että auto kuuluu tunnettuun taksinvälitysyhtiöön.

Ylipäänsä taksin valinnassa asiakkaat kiinnittävät huomiota myös taksin luotettavuuteen ja turvallisuuteen, nopeaan saatavuuteen, selvästi esillä oleviin hintoihin sekä kuljettajan kielitaitoon ja hyvään paikallistuntemukseen. Myös mahdollisimman edullinen kyydin hinta kiinnosti, mutta sitä ei koettu läheskään niin tärkeäksi kuin muita mainittuja tekijöitä.

Lähitaksirahaa ja Finnairin matkalahjakortti

Matkamessujen ajan Lähitaksin osastolla oli käynnissä kolme kilpailua, joissa kaikissa oli palkintona Lähitaksin autoissa maksuvälineeksi kelpaavaa Lähitaksirahaa. Taksikyselyn lisäksi messuvieraat voivat osallistua arvontoihin ottamalla osaa Instagram-kuvakilpailuun ja rekisteröitymällä maksuttoman Taksini-tilaussovelluksen käyttäjäksi.

Kaikkien kilpailuihin osallistuneiden kesken arvottiin lisäksi pääpalkintona Finnairin 400 euron matkalahjakortti. Palkinnot arvottiin 31.1. ja voittajiksi selvisivät seuraavat henkilöt:

Onnittelut kaikille voittajille ja kiitos kaikille kilpailuihin osallistuneille. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Takaisin