Lähitaksi ohjeistanut autojaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemistä

Lähitaksi seuraa tarkasti koronaviruksen leviämiseen ja tartunnan ehkäisemiseen liittyvää viranomaisten tiedotusta ja suosituksia. Olemme ohjeistaneet välityksessämme olevia takseja jo 2.3.2020 alkaen pitämään autot myös sisätiloiltaan vielä normaaliakin siistimpänä. Lisäksi olemme antaneet ohjeistusta ja suosituksia mm. tehostettuun käsihygieniaan, auton sisäpintojen puhdistukseen sekä matkatavaroiden käsittelyyn ja asiakkaiden sijoittamiseen autossa.

Osana viruksen leviämisen estämistä viranomaiset suosittelevat välttämään tilanteita ja paikkoja, joissa on paljon ihmisiä pienessä tilassa, sillä tämä lisää huomattavasti riskiä saada koronavirustartunta tautia kantavalta henkilöltä. Tyypillisiä tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi joukkoliikennevälineet, kuten metro, bussi, raitiovaunu tai juna. Yleisistä tarpeetonta liikkumista välttävistä suosituksista huolimatta ihmisille tulee kuitenkin tilanteita, jolloin pitää päästä paikasta toiseen mahdollisimman helposti, nopeasti ja turvallisesti. Lähitaksissa asiakkaamme voi halutessaan matkustaa yksin ja omassa rauhassa.

Päivitämme ohjeistuksiamme viranomaisten suositusten ja määräysten mukaisesti, ja tiedotamme niin kuljettajia kuin henkilökuntaamme tilanteen niin vaatiessa.

Takaisin