Lähitaksi on Lohjan Asuntomessujen virallinen taksikumppani

Asuntomessut on valinnut Lähitaksin Lohjan Asuntomessujen viralliseksi taksikumppaniksi. Lähitaksi ajaa virallisena kumppanina kyytejä messujen pysäköintialueen ja varsinaisen asuntomessualueen välillä. Asuntomessut järjestetään Lohjalla 9.7.–8.8.2021.

Asuntomessujen pysäköintialue sijaitsee Lohjan raviradan vieressä noin 7 kilometrin päässä messualueesta.  Lähitaksin selkeästi merkityt taksitolpat sijaitsevat parkkialueella ja messualueen sisäänkäynnin edustalla. Matkasta veloitetaan kiinteä tarjoushinta, joka on henkilöautolta (1-4 hlöä) 14 €/suunta, ja tila-autolta (5-8 hlöä) 18 €/suunta.

Lähitaksin palvelee luonnollisesti myös koko Uudenmaan alueella, mikäli haluat saapua Asuntomessuille ilman omaa autoa, suoraan kotoasi tai vaikka lähimmältä juna-asemalta. Messumatkaa suunnitellessa on lisäksi hyvä muistaa elokuun loppuun asti voimassa oleva kampanjamme, jolloin ennakkoon tilatuista takseista ei peritä lainkaan ennakkotilausmaksua.

”Olemme innolla mukana tuottamassa laadukasta taksipalvelua Asuntomessujen asiakkaille. Uskomme myös, että näin korona-aikana moni messukävijä haluaa kulkea pysäköintialueelta messuille taksilla, ihan oman porukan kesken”, Lähitaksin myynti- ja markkinointijohtaja Sanna Salminen sanoo.

Lähitaksin viralliset messutaksit tunnistaa autoissa olevista tarroista. Lähitaksin laadunvalvojat ovat paikalla messujen alkupäivinä ja tarvittaessa myöhemminkin, ja ohjaavat asiakkaita sekä pitävät yllä taksipalvelun järjestystä.

Lisätietoa messukumppanuudesta:

Sanna Salminen
myynti- ja markkinointijohtaja
09 477 80 335
sanna.salminen@lahitaksi.fi

Takaisin