Lähitaksi on mukana yleisurheilun U23 EM-kilpailuissa.

Lähitaksi on mukana yleisurheilun U23 EM-kilpailuissa tarjoamassa mutkattomia matkoja jokaiselle.

Lähitaksi on mukana tukemassa Espoossa 13.–16.7.2023 järjestettäviä yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kilpailuja yhteistyökumppanina. Yhteistyö on Lähitaksille tärkeä, koska se tukee nuoria urheilussa niin harrastajia kuin huippuja. Lähitaksi haluaa osaltaan varmistaa, että jokainen kilpailija, fani, toimitsija ja tukijoukko pääsee turvallisesti perille koko tapahtuman ajan.

Alle 23-vuotiaiden EM-kilpailujen aikaan Espoon Leppävaaran urheilupuistossa ei tarvitse kyydeistä murehtia, kun Lähitaksi tuo yhteistyön myötä taksipalvelupisteen ja taksioppaita paikalle, jotka opastavat ja auttavat kyytien kanssa. Lähitaksi takaa vastuullisen, luotettavan ja ammattitaitoisen kuljetuspalvelun koko kisahuuman ajaksi.

- Haluamme huolehtia, että kukaan kisavieras ei tule huijatuksi, myöhästy suorituksestaan tai lennoltaan. Meille on ilo ja kunnia olla mukana tapahtumassa liikuttamassa kisailijoita ja heidän fanejaan, kertoo Lähitaksin johtaja Sanna Salminen.

Lähitaksin kyydillä jokainen lapsi ja nuori pääsee perille

Lähitaksille on ylpeydenaihe, kun saman päivän aikana voi kohdata niin monenlaisia ihmisiä ja määränpäitä. Lähitaksilla on merkittävä rooli tuhansien nuorten ja lasten koulu- ja harrastekyydeissä kuukausittain, jotta he pääsevät turvallisesti perille, myös silloin kun matkat eivät omin avuin onnistu.

- Itse kahden urheilevan lapsen vanhempana koen tärkeäksi, että lasten ja nuorten harrastamista tuetaan ja Lähitaksi haluaa olla tässä se turvallinen kumppani. Tämän vuoksi koen merkityksellisenä olla mukana alle 23-vuotiaiden yleisurheilun EM-kilpailujen yhteistyökumppanina, Salminen sanoo.

Kuljetuskumppanin rooli on taata mutkaton liikkuminen

Espoon alle 23-vuotiaiden EM-kilpailut sijaitsevat keskeisellä paikalla, mutta tämän kokoluokan tapahtumalla on kuitenkin tärkeää olla kuljetuskumppani, joka varmistaa sujuvan liikkumisen paikasta toiseen. Erityisesti ulkomaiset kisavieraat arvostavat kuljetuskumppania, jonka kyydissä on turvallista matkustaa.

- Kansainvälinen tapahtuma vaatii aina monenlaisia kuljetuksia. Kun urheilijoita, valmentajia ja joukkueenjohtajia on jo yli 1500, vapaaehtoisia lähes 500 ja katsomoissakin yli 10 000 urheilufania, on selvää että räätälöityjä kuljetuksia tarvitaan. Lähitaksin vastuulliset toimintamallit tukevat meidän espoolaisten järjestäjien vastuullisuustavoitteita hyvin ja meille oli hyvä ratkaisu, että saatiin Lähitaksi kumppaniksi, kommentoi EM-kilpailuiden myyntipäällikkö Harri Hollo.

 

Lue lisää tapahtumasta tästä.

Takaisin