Lähitaksi on TAGi on POPin virallinen taksi

Lähitaksi on TAGi on POP -festivaalin taksikumppani! TAGi on POP -festivaali ja Lähitaksi ovat solmineet yhteistyösopimuksen TAGi on POPin taksikuljetuksista. Lähitaksille tulee festivaalialueelle oma taksitolppa, ja ajamme siltä yksinoikeudella festivaalin lähteviä taksikyytejä.

TAGi on POP-festivaali järjestetään Espoossa Tapiolan Golfkeskus TAGissa (Turveradantie 17) lauantaina 14.8.2021. Lähitaksin luotettavalla kyydillä on helppo saapua ja poistua Espoon parhaasta ja hauskimmasta kesäfestarista. TAGi on POP -festivaali järjestetään taas vuoden tauon jälkeen, ja paikalle tulee näyttävä kattaus maamme eturivin artisteja ja bändejä. Paikalle odotetaankin runsaasti festivaalikansaa.

Lähitaksille tulee oma taksitoppa lähteviä taksikyytejä varten Turveradantielle, aivan festivaalin pääportin läheisyyteen. Lähitaksin laadunvalvojat ovat paikalla ohjaamassa taksiliikennettä ja varmistamassa asiakkaiden sujuvan autojen saannin. 

"On hienoa, että koronavuoden jälkeen suomalaiset voivat taas nauttia kesästä vapaammin. Ja kesään kuuluvat ehdottomasti myös festivaalit! Lähitaksi on mielellään mukana tarjoamassa mukavan ja luotettavan kyydin niin festivaaleille saapuville kuin sieltä lähtevillekin asiakkaille", Lähitaksin myynti- ja markkinointijohtaja Sanna Salminen sanoo.

Lisää TAGi on POP -festivaalista >>

Lisätietoa kumppanuudesta:

Sanna Salminen
myynti- ja markkinointijohtaja
sanna.salminen@lahitaksi.fi

Takaisin