Lähitaksi vie festarikansan turvallisesti perille asti

Lähitaksi alkaa olla tuttu näky festareiden edustalla. Yhteistyö Loud´n liven kanssa lähti liikkeelle vuonna 2022 ja toimiva yhteistyö kannusti tänä vuonna panostamaan vielä suuremmin tulevan kesän festareihin. Molemmille on tärkeää, että asiakas tuntee itsensä turvalliseksi festarihumussa ja kaikki sujuu villimmässäkin hulinassa vaivattomasti.

Vastuullisuus, turvallisuus ja asiakaskokemus ovat tärkeimpiä asioita

Lähitaksi on raivannut tietä luotettavana yhteistyökumppanina erilaisten tapahtumajärjestäjien kanssa. Yhteistyökumppaneiden valikoituminen ei aina ole helppoa, mutta kun arvot kohtaavat kumppaneiden välillä, asiat hoituvat kuin itsestään.

Loud´n livelle tärkeää omassa toiminnassa on vastuullisuus. Esimerkiksi muovisista kertakäyttöastioista ollaan luovuttu kokonaan ja asiakkaiden turvallisuuden varmistaminen on ykkösprioriteetti, kun festareita lähdetään tekemään. Yhteinen päämäärää eli asiakkaan turvallisuus on toimivan yhteistyön voimavara.

”Yhteistyö Lähitaksin kanssa tuntuu erittäin luonnolliselta, koska meidän isoja teemoja ovat myös vastuullisuus ja turvallisuus. Vuoden 2022 yhteistyö sujui erittäin hyvin ja asiakkailta saatu palaute Lähitaksin taksitolppien sujuvuudesta oli pelkästään positiivista. Yhteistyön laajentuminen meidän kaikkiin Uudenmaan tapahtumiin vuodelle 2023 on meille tärkeä asia ja pystymme ylpeästi tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua taksipalveluiden osalta kaikissa tapahtumissamme”, kertoo Loud´n liven markkinointipäällikkö Jami Haajanen.

Lähitaksin tavoitteena on olla Suomen vastuullisin taksipalvelu ja kaikki sen toiminta tähtää siihen, että asiakas kokee olevansa turvassa niin henkisesti kuin fyysisesti. Lähitaksin ammattitaito takaa turvallisen matkan liikenteessä ja myös erityisryhmien tarpeiden huomioiminen on osa jokaisen kuljettajan koulutusta.

Taksiyrityksiä on runsaasti ja liian usein asiakas joutuu yllättymään lisäkuluista ja loppusumman suuruudesta. Lähitaksin hinnasto on selkeästi nähtävissä niin yrityksen nettisivuilla kuin taksissakin. Kiinteän hinnan voi myös halutessaan sopia etukäteen. Näin asiakas voi luottaa 100% lopulliseen matkanhintaan. 

Kokemuksen kautta tehokkaaksi välityskumppaniksi

Lähitaksi on kasvanut nopeasti pienempien tapahtumien kautta suurten festareiden johtavaksi yhteistyökumppaniksi. Palaute on ollut pelkästään positiivista, mikä on innostanut mukaan lähtemistä myös isompiin tapahtumiin.

Väsyneen festarikansan ei tarvitse haahuilla ja etsiä taksia pitkään, vaan Lähitaksi noukkii heti portilta ja vie turvallisesti määränpäähän asti.

Takaisin