Lähitaksin matkasta 10 % alennus VR:n junalipulla Uudellamaalla ja Riihimäellä

Lähitaksi aloittaa yhteistyökokeilun VR:n kanssa. Uudellamaalla ja Riihimäellä saa 18.10.2021 alkaen VR:n junalipulla 10 % alennuksen Lähitaksin kyydeistä, kun taksimatka alkaa tai päättyy lipun lähtö- tai päätepysäkille. Alennuksen saa näyttämällä junalippua taksinkuljettajalle Lähitaksiin noustessaan.

Lähitaksilla on pitkä kokemus erilaisten matkantekoa sujuvoittavien matkaketjujen ja liikenteen uusien palvelumallien kehittämisestä ja mukanaolosta. 100 % kotimaisesti omistettu Lähitaksi liittyi esimerkiksi ensimmäisenä suomalaisena taksiyhtiönä vuonna 2016 Maas Global Oy:n Whim-liikkumissovellukseen.

Yhteistyökokeilumme VR:n kanssa sujuvoittaa matkustajien matkantekoa luotettavalla ja turvallisella tavalla. Uskomme, että saumaton liikkumisen ketju kodin, tai muun päätepisteen, ja juna-aseman välillä palvelee erinomaisella tavalla matkustajia. Lisähyötynä on kaupan päälle 10 % alennus, tiivistää Lähitaksin myynti- ja markkinointijohtaja Sanna Salminen.

Lähitaksin Uudenmaan ja Riihimäen laajin palvelualue, monipuolinen taksikalusto vähäpäästöisistä takseista tila-autoihin ovihisseineen palvelee junamatkustajia 24/7/365 periaatteella. Tilaukset hoituvat puhelimitse numerosta 0100 7300 (1,92 € + 0,25 € / 10 s + pvm/mpm), ilmaiseksi Taksini-sovelluksella ja esimerkiksi juna-asemien yhteydessä olevilta taksiasemilta.

Lähitaksi on ollut jo perustamisvuodestaan 1965 se perinteinen, tuttu ja turvallinen tapa junamatkan alku- ja loppupään, eli niin kutsutun saattoliikenteen toteuttajana koko Uudenmaan alueella - nykyään myös Riihimäellä ja Lapissa. Ja hyvä on myös muistaa, että taksi on monilla paikkakunnilla ainoa tapa yksityisauton ohella liikkua kätevästi juna-asemalle ja sieltä pois. Periaatteessa taksit ja junat ovat tehneet yhteistyötä siitä asti, kun auto saapui liikkumismuotona Suomeen 1900-luvun alussa, ja nyt VR ja Lähitaksi vie yhteistyön uudelle tasolle, valaisee taksien ja junien yhteistyön historiaa Lähitaksin viestintäpäällikkö Sakari Lauriala.

Lisätietoa yhteistyöstä: www.vr.fi/matkaketjut/taksi

Lisätiedot:
Sanna Salminen
myynti- ja markkinointijohtaja
09 477 80 335
sanna.salminen@lahitaksi.fi  

Sakari Lauriala
viestintäpäällikkö
050 433 4230
sakari.lauriala@lahitaksi.fi

Takaisin