Lähitaksin piirustuskilpailu lapsille ratkesi - Pinja voitti liput ja taksikyydin Linnanmäelle!

Lähitaksin talvilomaviikon (vko 8) lapsille suunnattu piirustuskilpailu on ratkennut. Määräaikaan mennessä saimme lähes 40 toinen toistaan hienompaa teosta. Isot kiitokset kaikille osallistujille mahtavista luomuksista, joista ei innovatiivisuutta puuttunut! Kilpailun aihe oli vapaa, mutta Lähitaksin tuli näkyä jotenkin piirustuksessa. Moni nuori taitelija olikin hahmotellut erilaisia hienoja tulevaisuuden Lähitakseja, kiitos niistä!

Valitsimme kaikista töistä ensin muutaman kuvan finaaliin, ja sen jälkeen äänestimme voittajasta. Raadin valinta oli yksimielinen: vantaalaisen 11-vuotiaan Pinjan mahtavan värikäs, hauska, yksityiskohtainen, kilpailun aiheen hienosti huomioinut, sekä huolellisesti ja aikaa säästämättä toteutettu "Taksille Linnanmäelle" -teos on tämänkertaisen leikkimielisen kilpailumme voittaja!  Teoksen keskiössä on jännittävä ja salaperäinen "taikasirkus", josta leijona ja apina jo kurkkivat uteliana ulos. Isot onnittelut voittajalle!

Pinjan perheelle lähetämme palkintona 4 kpl Linnanmäen päivärannekkeita kesän 2021 huvituksiin, ja lisäksi teetämme hänelle hienon palapelin omasta voittopiirustuksestaan. Osana palkintoa menomatka Lintsille sujuu helposti ja mukavasti tietysti Lähitaksin kyydissä!

Kaikki finaalivaiheeseen valitut piirustukset näet Lähitaksin Facebook-sivulla.

Takaisin