Lähitaksista Espoon Metro Areenan päätaksikumppani

Lähitaksi ja Espoon Metro Areena ovat tehneet 1.9.2022 sopimuksen pääyhteistyö-taksikumppanuudesta yksinoikeudella kaikkiin Areenan tapahtumiin. Lähitaksi tuo Metro Areenan tilaisuuksiin oman palvelumallin, johon kuuluu muun muassa Lähitaksin näkyvä taksitolppa sekä isoissa tapahtumissa oma liikenteenohjausjärjestelmä laadunvalvojineen.

- Olemme lähtökohtaisesti todella innoissamme alkavasta yhteistyöstä Lähitaksin kanssa. Näemme oman ja valvotun taksiaseman loistavana palveluna Areenamme asiakkaille, jotka voivat sen ansiosta lähteä turvallisin mielin kotiin tilaisuuksistamme, kertoo Espoon Metro Areenan toimitusjohtaja Katariina Järveläinen.

Lähitaksin valinnan Metro Areenan päätaksikumppaniksi vahvisti viime kesänä toteutettu yritystapahtuma, jossa Lähitaksi vastasi taksipalveluista asiakkaille. Yhteistyö onnistui niin hyvin, että se johti yhteistyösopimuksen allekirjoittamiseen.

- Lähitaksille on tärkeä olla siellä, missä tapahtuu ja on ihmisiä. Tervehdimme suurella ilolla alkavaa yhteistyötä loistavan tapahtuma-areenan kanssa. Haluamme taata ja näyttää kaikille Metro Areenan tapahtumiin saapuville ja sieltä lähteville asiakkaille, mitä turvallinen, kiva ja laadukas 100 %:n kotimainen taksipalvelu on, kuvailee Lähitaksin myynti- ja markkinointijohtaja Sanna Salminen.

Metro Areenan vilkas tapahtumakausi on jo käynnissä. Lukuisia hienoja tilaisuuksia ja elämyksiä on luvassa huippu-urheilusta maailmanluokan artisteihin. Ensimmäinen suuri tapahtuma, jossa Lähitaksi edustaa yksinoikeudella taksipalveluita, on tenniksen kansainvälisesti tunnettu Davis Cup 17-19.9.2022.

Tervetuloa Areenalle ja kotiin lähitaksilaisen luotettavalla kyydillä!

Lisätiedot:
Sanna Salminen, myynti- ja markkinointijohtaja, Lähitaksi
puh. 09 4778 0335, sanna.salminen@lahitaksi.fi

Katariina Järveläinen, toimitusjohtaja, Tapiolan Monitoimiareena Ltd
puh. 040 5961 455
katariina@metroareena.fi
www.metroareena.fi

Takaisin