Olympiaterminaalissa palvelee jatkossa vain Lähitaksi ja Taksi Helsinki

Helsingin Satama selkeyttää taksipalveluja Olympiaterminaalilla. Toukokuun puolivälin jälkeen terminaalin taksikaista on varattu ainoastaan Sataman sopimustaksiyhtiöille Lähitaksille ja Taksi Helsingille. Järjestelyllä halutaan varmistaa laivamatkustajille laadukkaat, luotettavat ja turvalliset taksiliikenteen jatkoyhteydet terminaalilta.

Helsingin Satama on ennalta sopinut sopimustaksikumppaniensa kanssa mm. palvelun korkeasta laatutasosta, selkeästä hinnoittelusta ja vähäpäästöisten ajoneuvojen käytöstä.

“Uudella järjestelyllä saamme huomattavaa selkeyttä taksitoimintaan ja saattoalueeseen. Lopputuloksena odotamme lisääntynyttä turvallisuudentunnetta, parannusta palvelutasoon ja matkustajakokemukseen”, kertoo projektipäällikkönä toimiva Leonard Sannemann Helsingin Satamasta.

Terminaalin taksiliikenteen ohjauspalvelut koordinoi ja toteuttaa teknisesti Taxi Point. Ohjauksella varmistetaan taksipalveluiden toimivuus ja saatavuus.

Sopimustaksikumppanien lisäksi terminaalille toivotetaan tervetulleeksi ennakkotilatut taksit, joille osoitetaan omat erilliset pysäköintiruudut terminaalin edustalta.

Laadukkaat ja turvalliset jatkoyhteydet laivaterminaalilta ovat osa hyvää matkustuskokemusta, ja sopimustaksijärjestely on ollut jo useamman vuoden käytössä Länsiterminaali 2:lla sekä Katajanokan terminaalilla.

”Koemme kunniaksemme taksiasiakkaiden palvelemisen nyt myös Olympiaterminaalilla. Palvelemme laivamatkustajia vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri. Lähitaksin kyydissä asiakas voi luottaa taksimatkan turvallisuuteen, luotettavuuteen ja laatuun sekä varmistaa sujuvan matkaketjun laivalle tai laivalta kotiin tai muualle”, tiivistää Lähitaksin viestintäpäällikkö Sakari Lauriala.

”Olemme iloisia Taksi Helsingin palveluiden laajentumisesta Olympiaterminaalin alueelle. Uudistettu ’Luottamuksesi arvoinen’ -brändikonseptimme auttaa asiakkaita tunnistamaan luotettavan taksin ja vahvistaa sitoutumistamme ansaitsemaan asiakkaidemme luottamuksen jokaisessa kohtaamisessa täsmällisesti ja joustavasti”, kommentoi Taksi Helsingin myynti- ja markkinointijohtaja Suvi Viitala.

Kesällä 2024 Helsingin Satama laajentaa sopimustaksikaistat myös Hernesaaren risteilylaiturille.

“Alukset ovat kansainvälisiä risteilijöitä, joten useat matkaajat astuvat ensimmäistä kertaa Helsinkiin. Haluamme, että heidän ensimmäinen kokemuksensa suomalaisesta palvelutasosta on mahdollisimman hyvä ja turvallinen”, Sannemann kertoo.

Takaisin