Taksiasemien vanhat suorat 09 1066 -alkuiset numerot poistuvat käytöstä 15.2. alkaen

Kuten verkkosivuillamme 22. joulukuuta tiedotimme, taksiasemien suorat 09 1066 -alkuiset puhelinnumerot ovat vaihtuneet, ja vanhat ”lankanumerot” on korvattu 0100-alkuisilla numeroilla. Muutos on tullut voimaan vuoden vaihteessa, ja se johtuu Traficomin vaatimuksesta lopettaa televerkkoaluekohtaiset lisämaksulliset ja lisämaksuttomat palvelunumerot. Muutos koski yhteensä 72:a Lähitaksin suoraa asemanumeroa. Osa numeroista oli ollut 0100-alkuisia jo tätä ennen.

Vanhoihin numeroihin soitettaessa linjalla on nyt ollut tiedote, jossa asiakkaalle on kerrottu numeron poistuvan käytöstä, sekä kerrottu uusi numero. Lisäksi puhelu on vielä toistaiseksi yhdistynyt automaattisesti uuteen numeroon. Traficom ei kuitenkaan enää salli operaattoreiden yhdistävän puheluita eteenpäin.

Näin ollen maanantaista 15.2. alkaen asiakkaiden tulee vanhentuneeseen asemanumeroon soittaessaan itse soittaa nauhalla kerrottuun uuteen numeroon. Puhelu ei enää yhdisty. Automaattinen tiedote uudesta numerosta tulee linjalla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Uudet taksiasemakohtaiset numerot on lueteltu kaupunki- ja kuntakohtaisesti Lähitaksin verkkosivuilla www.lahitaksi.fi/fi/taksin-tilaus#taksiasemat

Takaisin