Taksiyrittäjämme Peter Ekströmin muistoksi

"Sammui loiste silmien valon, 
taukosi sykintä sydämen jalon, 
herposi käsi auttava, antava, 
rakkaus kaikkien kuormien kantava."

Raskain mielin saimme suru-uutisen taksiyrittäjämme Peter Ekströmin, 55, ikuiseen uneen siirtymisestä keskiviikkona 16. elokuuta. Raskain mielin siksikin, että olimme juuri kuoleman hetken tienoilla - siitä vielä tietämättä - päättäneet palkita Peterin kuukauden lähitaksilaisena pitkästä palveluksestaan taksiasiakkaiden ja Lähitaksin hyväksi. Kunnes suunniteltu palkitsemistilaisuus vaihtui täysin toisenlaiseen. 

Lähiomaisten suostumuksella päätimme kuitenkin tällä tavoin muistaa asiakkaiden, kollegoiden, asiakaspalvelukeskuksemme ja koko hallintomme arvostamaa ja pitämää herrasmies-yrittäjää. Peter Ekström oli esimerkiksi asiakaspalvelukeskuksemme työntekijöiden ja näkövammaisten asiakkaiden erikoissuosikki. Aina äärimmäisen ystävällinen, kohtelias, rauhallinen ja lempeä. Peteriä kuvailtiinkin lähimmäisten palvelijaksi, joka hymyili aina asiakkaille, kollegoille ja muille kanssakulkijoille. 

Kun suuri puu kaatuu, jättää se ammottavan tyhjyyden.

Otamme koko Lähitaksin puolesta osaa omaisten suruun ja kiitämme syvimmin siitä, että saimme tuntea Peterin. Todellisen lähimmäisten palvelijan.

Sakari Lauriala, viestintäpäällikkö

 

Takaisin