Tilaa Lähitaksi ennakkoon koko kesän ajan ilman ennakkotilausmaksua

Lähitaksi haluaa helpottaa asiakkaidensa taksimatkustamista ja tehdä siitä entistäkin huolettomampaa. Käynnistämme kesä-elokuun ajaksi kampanjan, jossa voit tilata taksin ennakkoon ilman lisämaksua.

Onko sinulla tiedossa meno, josta et voi etkä halua myöhästyä? Tilaa Lähitaksi jo ennakkoon, ja voit olla huoleti. Kun taksisi tulee sovittuun aikaan sovittuun paikkaan, se helpottaa liikkumistasi kummasti. Ja mikä parasta, ennakkotilauksesta ei peritä lainkaan ennakkotilausmaksua 1.6.–31.8.2021. Sinä siis voit tilata auton jo hyvissä ajoin, ja lisäksi säästät selvää rahaa 7 euroa (henkilöauto) tai jopa 14 euroa (tila-auto).

Taksin tilaaminen ennakkoon näkyy asiakkaillemme parempana autojen saatavuutena, sillä tyypillisesti taksit hakeutuvat alueille, joista he näkevät etukäteen olevan tulossa ennakkotilauksia. Tämä tarkoittaa siis enemmän autoja alueella, joista on tehty ennakkotilauksia. Lopputuloksena asiakkaan kannalta on lyhyempi auton odotusaika ja ennakkotilauksessa myös ylipäätään varmempi auton saatavuus, myös esimerkiksi hiljaisempina yöaikoina.

Lähitaksin voit tilata tuttuun tapaan numerosta 0100 7300 (1,92 € + 0,25 €/10 s + pvm/mpm). Asiakaspalvelumme palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Voit tilata auton kätevästi ennakkoon myös maksuttomalla Taksini-sovelluksella. Löydät sen puhelimesi sovelluskaupasta. 

Erikoistoiveet, kuten tila-autotilaukset kannattaa tehdä jo tilattavaa kyytiä edeltävänä päivänä. 

Tila-autojen ennakkotilauksissa on rajoituksia perjantain ja lauantain, sekä lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä. Mikäli haluat tehdä ennakkotilauksen tälle välille, tilaus on tehtävä viimeistään samana päivänä klo 21.00 mennessä. Lähitaksi ei vastaa siitä, mikäli ennakkotilaukseen ei ole saatavilla vapaata autoa ruuhkatilanteen, poikkeuksellisten sääolojen tai muun saatavuusongelman aiheuttaman syyn takia.

Lisätietoja:

Sanna Salminen
myynti- ja markkinointijohtaja
p. 09 477 80 335
sanna.salminen@lahitaksi.fi

Takaisin