Hinnasto

Voimassa alkaen 1.7.2018.
Hinnasto pätee Lähitaksin kautta tilatuissa kuljetuksissa (puhelintilaus sekä mobiilisovellus). Ottaessasi taksin muuta kautta, varmistathan matkan hinnoittelun perusteet kuljettajalta etukäteen.

Maksut
 

Perusmaksut  
Arkisin klo 6.00-23.00 3,50€
Iltaisin klo 23-06 sekä pyhänä 7,00€
Odotusmaksu 40,00€/h
Lisämaksut  
Ennakkotilausmaksu 7,00€
Pakettikuljetusmaksu (sis. alv 24%) 10,00€
Avustamislisä, mikäli asiakas tarvitsee avustamista noutokohteesta autoon tai kuljetuksen päätepisteessä autosta sisätilaan ja kuljettaminen edellyttää autoa, joka täyttää kaluston esteettömyyttä koskevat, taksiliikennelain vaatimukset. 15,70€
Avustamislisä, mikäli asiakasta avustetaan kuten edellissä kohdassa on mainittu, ja lisäksi vedetään käsivoimin tai erityisen CE-merkityn porraskiipijän avulla rakennuksen sisä- tai ulkoportaikossa. 31,40€
Avustamislisä, mikäli asiakasta avustetaan paareilla ja kuljetus edellyttää paaritaksin käyttöä. 29,20€

 

Matkataksat €/km
 

Taksa I 1-4 henkilöä 1,59€
Taksa II 5-8 henkilöä 1,91€


Hinnat sisältävät 10% arvonlisäveroa.
 

Maksutavat

Kaikissa Lähitaksin takseissa käy maksuvälineenä käteisen lisäksi pankkikortit, Visa Electron ja Maestro -kortit sekä yleisimmät kansainväliset luottokortit, kuten Visa, MasterCard, American Express, Diners Club ja Eurocard. Lähitaksin autoissa maksuvälineenä käy myös Lähitaksiraha-arvokortti.
 

Tavarakuljetukset

Kuljetukset, joissa taksit kuljettavat max.100kg painoisia tavaroita, kirjeitä yms. lähetyksiä, eikä kyydissä ole lainkaan henkilömatkustajia, ovat tavarakuljetuksia. Tavarakuljetusten hinta sisältää 24% arvonlisäveroa.


Lentokenttä

Lentokentän taksijonosta lähtevissä kuljetuksissa noudatetaan erillistä hinnastoa, jonka löydät täältä.