Taksinkuljettajan ammatti on vaihtelevaa asiakaspalvelutyötä. Oletko kiinnostunut työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa, silloin kun sinä haluat?  Tämä voisi olla sinun juttusi!

Olet sitten missä elämäntilanteessa tahansa; työssä, työtön, eläkeläinen tai opiskelija, taksinkuljettajana voit valita työaikasi. Haluatko työskennellä osa- vai kokoaikaisesti, tehdä vain muutaman vuoron kuukaudessa, sinulla on mahdollisuus valita. Voit myös valita, työskenteletkö mieluiten aamuisin, iltaisin vai öisin.

Lähitaksin yrittäjät tarjoavat työtä luotettaville, asiakaspalvelutaitoisille ja ahkerille työntekijöille. Jos tunnistat itsesi, hae koulutukseen.
 

1. TAKSINKULJETTAJAN AJOLUPA

Taksinkuljettaja tarvitsee Trafin myöntämän taksinkuljettajan ajoluvan. Lisätietoja luvan hankkimisesta löytyy TÄÄLTÄ.

Trafin koe on mahdollista suorittaa ilman erillistä kurssia. Voit opiskella ammattipätevyydessä vaaditut asiat itsenäisesti, sekä varata ajan taksinkuljettajan kokeeseen Ajovarmasta, lisätietoja  TÄÄLTÄ.

Vaikka sinulla ei olisi vielä taksinkuljettajan ajolupaa, voit ilmoittaa kiinnostuksesi taksinkuljettajan työtä kohtaan, tällä lomakkeella. Me otamme sinuun yhteyttä ja yhdessä Lähitaksin yrittäjien kanssa autamme taksinkuljettajan urasi alkuun.
 

2. LÄHITAKSIN KULJETTAJAKURSSI

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille Lähitaksiin tuleville uusille kuljettajille.

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi kuljettajakurssimme on toistaiseksi peruttu. Seuraamme tarkasti koronaviruksen leviämiseen ja tartunnan ehkäisemiseen liittyvää viranomaisten tiedotusta ja suosituksia. Avaamme uuden koulutuksen heti, kun se vain on mahdollista. Jos olet kiinnostunut osallistumaan seuraavaan koulutukseemme, niin laita meille sähköpostia kuljettajakoulutus@lahitaksi.fi. Laitamme tiedot seuraavasta kurssistamme, kun aikataulut ovat selvillä.  

Ilmoittaudu: kuljettajakoulutus@lahitaksi.fi

Koulutuspaikka: Lähitaksi Oy, Nuijamiestentie 7, Helsinki. Koulutustilaan käynti talon eteläisestä päädystä.

Osa kurssista suoritetaan Lähitaksin verkko-oppimisympäristössä.

Kurssilaisen ajonäyte annetaan erikseen sovittuna aikana, ennen ensimmäistä kokoontumista.

Koulutukseen sisältyy kolmen päivän laitekoulutus, johon osallistuessa täytyy olla myönnettynä taksinkuljettajan ajolupa.

Laitekoulutuksia järjestetään säännöllisesti, lähes joka viikko, joten alla olevat päivämäärät ovat vain ensimmäisen koulutuksen päivämäärät. Ensimmäiseen laitekoulutukseen mahtuu 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Myös iltakoulutus on mahdollinen, jos osallistujia koulutukseen on tarpeeksi.

Kurssiohjelma

Koulutuksen hinta: 630€ sis. alv. 

Hyväksytysti suoritetun kurssin jälkeen, olet valmis toimimaan Lähitaksin kuljettajana.  Jokainen Lähitaksiin tuleva kuljettaja haastatellaan ennen kurssia ja jokaisen ajotapa arvioidaan ajonäytön perusteella. Katso esittelyvideo kurssista TÄÄLTÄ.

Tutustu Lähitaksin uratarinoihin: