Taksinkuljettajan ammatti on vaihtelevaa asiakaspalvelutyötä. Oletko kiinnostunut työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa, silloin kun sinä haluat?  Tämä voisi olla sinun juttusi!

Olet sitten missä elämäntilanteessa tahansa; työssä, työtön, eläkeläinen tai opiskelija, taksinkuljettajana voit valita työaikasi. Haluatko työskennellä osa- vai kokoaikaisesti, tehdä vain muutaman vuoron kuukaudessa, sinulla on mahdollisuus valita. Voit myös valita, työskenteletkö mieluiten aamuisin, iltaisin vai öisin.

Lähitaksin yrittäjät tarjoavat työtä luotettaville, asiakaspalvelutaitoisille ja ahkerille työntekijöille. Jos tunnistat itsesi, hae koulutukseen.
 

1. TAKSINKULJETTAJAN AJOLUPA

Taksinkuljettaja tarvitsee Trafin myöntämän taksinkuljettajan ajoluvan. Lisätietoja luvan hankkimisesta löytyy TÄÄLTÄ.

Trafin koe on mahdollista suorittaa ilman erillistä kurssia. Voit opiskella ammattipätevyydessä vaaditut asiat itsenäisesti, sekä varata ajan taksinkuljettajan kokeeseen Ajovarmasta, lisätietoja  TÄÄLTÄ.

Vaikka sinulla ei olisi vielä taksinkuljettajan ajolupaa, voit ilmoittaa kiinnostuksesi taksinkuljettajan työtä kohtaan, tällä lomakkeella. Me otamme sinuun yhteyttä ja yhdessä Lähitaksin yrittäjien kanssa autamme taksinkuljettajan urasi alkuun.
 

2. LÄHITAKSIN KULJETTAJAKURSSI

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille Lähitaksiin tuleville uusille kuljettajille.

Seuraava kuljettajakurssimme alkaa 10.8.2020 klo 17 - 21:00. Kurssi suoritetaan iltakurssina. Kurssimme uusiutuu kesän aikana, joten tarkemmat aikataulut ja hintatiedot ilmoitamme viimeistään heinäkuun puolessa välissä.

Voit jo nyt Ilmoittaa kiinnostuksesi kurssia kohtaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: kuljettajakoulutus@lahitaksi.fi

Koulutuspaikka: Lähitaksi Oy, Nuijamiestentie 7, Helsinki. 

Osa kurssista suoritetaan Lähitaksin verkko-oppimisympäristössä.

Kurssilaisen ajonäyte annetaan erikseen sovittuna aikana, ennen ensimmäistä kokoontumista.

Koulutukseen sisältyy kahden päivän laitekoulutus, johon osallistuessa täytyy olla myönnettynä taksinkuljettajan ajolupa.

Laitekoulutuksia järjestetään säännöllisesti. Ensimmäiseen laitekoulutukseen mahtuu 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Myös iltakoulutus on mahdollinen, jos osallistujia koulutukseen on tarpeeksi.

Kurssiohjelma

Hyväksytysti suoritetun kurssin jälkeen, olet valmis toimimaan Lähitaksin kuljettajana.  Jokainen Lähitaksiin tuleva kuljettaja haastatellaan ennen kurssia ja jokaisen ajotapa arvioidaan ajonäytön perusteella. Katso esittelyvideo kurssista TÄÄLTÄ.

Tutustu Lähitaksin uratarinoihin: