Lähitaksi palvelee lentokenttämatkustajia

 

Matkustaessasi Helsinki-Vantaan lentokentältä:

Helsinki-Vantaan T2-terminaalin laajennustöiden vuoksi kaikki lentoaseman lähtevä ja saapuva taksiliikenne (paitsi invataksit), sekä matkustajien saatto- ja noutoliikenne on keskitetty T1-terminaalin eteen 2.3.2021 alkaen. Nämä järjestelyt kestävät joulukuulle 2021 asti, jolloin lentoaseman uusi pääsisäänkäynti avautuu, ja lopulliset liikennejärjestelyt, sekä uusi T2-terminaalin taksiasema valmistuvat.

Taksiaseman paikka T1-terminaalin edessä on ennallaan, ja Lähitaksin autot palvelevat sinua edelleen heti ensimmäisessä jonossa (kartassa nro 1) välittömästi terminaalin sisäänkäyntien ulkopuolella. 

Katso Lähitaksin hinnasto Helsinki-Vantaan lentoaseman jonosta lähtevissä kuljetuksissa. Meillä myös kiinteitä hintoja Helsingin keskustaan ja lentoaseman lähialueille.

T1:n taksialueelle on järjestetty paikat myös ennakkoon tilatuille takseille (nro 5). Ne sijaitsevat T1-terminaalin seinustalla varsinaisen taksiaseman takana.  Koronapandemian vuoksi kaikki lennot on ainakin toistaiseksi keskitetty T2:een, jonne matkustajat pääsevät kävellen T1:stä yhdyskäytävää pitkin. Matkaa kertyy noin 300 metriä.  

 

Tilaa yrityskuljetus Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Meiltä myös premium-tason yrityskuljetukset. Palvelut sisältävät asiakkaan noudon tuloaulasta:
      

                            Yrityskuljetukset        Lähitaksi Business Class

 

Matkustaessasi Helsinki-Vantaan lentokentälle:

Soita tilauskeskukseemme p. 0100 7300 (1,92 € + 0,25 € / 10 s + pvm/mpm) tai lataa Taksini-mobiilisovellus sovelluskaupastasi ja tilaa ilmaiseksi!

Lähitaksin hinnasto tilatessasi taksin tilauskeskuksestamme tai mobiilisovelluksella löytyy täältä:

 

Tilaa yrityskuljetus Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Meiltä myös premium-tason yrityskuljetukset:

                            Yrityskuljetukset        Lähitaksi Business Class

 

Palautteet:

Palautteet pyydämme lähettämään palautelomakkeella tai sähköpostitse: palaute@lahitaksi.fi.
Palautteita otamme vastaan myös puhelimitse arkisin klo 9–11 numerossa 09 477 80 380.