Lähitaksi hoitaa juhla- ja hääkuljetukset tyylillä ja laadulla

Hääpäivä on ainutkertainen ja ikimuistoinen päivä niin hääparille kuin juhlavieraillekin. Onnistuneet häät ja muut juhlat vaativat paljon suunnittelua ja järjestelyä.

Anna Lähitaksin hoitaa juhliesi kyyditykset, jolloin sinä ja vieraasi voitte huoletta keskittyä nauttimaan yhdessäolosta ja ainutlaatuisesta päivästänne. Lähitaksilta saat yksilölliset ja laadukkaat kuljetukset niin hääparille ja -vieraille, kuin erilaisiin muihinkin juhlatilaisuuksiin. Hoidamme kaikki kuljetustarpeesi luotettavasti, täsmällisesti ja vankalla ammattitaidolla. Palvelemme kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä pääkaupunkiseudulla, muualla Uudellamaalla sekä Riihimäellä.

Lähitaksilta saat monipuolisen ja juuri juhliesi tarpeisiin mitoitetun autokaluston. Laadukkaat, siistit ja tilavat henkilö- ja farmariautot, jopa 8 hengen tila-autot, sekä esteettömät autot erityisryhmille – kaikki onnistuu! Kumppaniverkostomme kautta hoidamme avaimet käteen -periaatteella tarvittaessa myös pikkubussit ja isot linja-autot isommille ryhmille.

Meiltä saat myös tyylikkäät ja korkeatasoiset Lähitaksi Business Class -edustusautot 1–8 hengelle silloin, kun haluat parasta mahdollista premium-tason taksikyytiä. Lähitaksi Business Class -autot ovat aina mustia ja ilman Lähitaksin mainosteippauksia. Business Class -kuljetuksissa teitä palvelee aina tummaan pukuun pukeutunut edustuskuljettaja.

Ota yhteyttä Myyntipalveluumme ja pyydä tarjous sinulle räätälöidystä hää- tai juhlakuljetuksesta! Myyntipalvelumme tavoitat sähköpostilla myynti@lahitaksi.fi, tai puhelimitse 0100 84262 (pvm/mpm; ma-pe 8–15.30). Voit myös helposti lähettää tiedustelun tarjouspyyntölomakkeella.

Huomaathan, että normaalit taksitilaukset hoituvat kellon kellon joka päivä numerosta 0100 7300 (2,50 € + 0,25 €/10 s + mpm/pvm) tai maksutta Taksini-sovelluksella.