Kela-kyyti on nyt Lähikyyti!

Lähitaksilla on vuosien kokemus Kelan sairausvakuutuksesta korvattavien taksimatkojen ja palveluiden tuottamisesta laadukkaasti ja turvallisesti. Lähitaksi on palvellut erilaisia erityisryhmiä vammaisista ikäihmisiin ja fyysisesti toimintarajoitteisista eri tavoin sairastuneisiin perustamisvuodestaan 1965 alkaen.

Lähitaksi tuntee erityisryhmiin kuuluvien asiakkaiden tarpeet ja osaa vastata niihin vuosikymmenten palvelukokemuksella, mitä jatkuvasti myös erilaisin koulutuksin jatkokehitetään.

Lähitaksi on Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin hyväksymä virallinen erityisryhmien taksipalveluiden kouluttaja: jokainen Lähitaksin kuljettaja koulutetaan erityisryhmien taksitarpeisiin Suomen kattavimmalla taksikoulutuksella. Lähitaksilaiset kuljettajat omaavat hyvän paikallistuntemuksen sekä ystävällisen, turvallisen ja ammattitaitoisen palveluasenteen laadukkaan taksikaluston kera.

Taksikalustoomme kuuluu satojen henkilöautojen lisäksi esteettömiä henkilöautoja, tila-autoja, modernisti varusteltuja invatakseja ja paaritakseja. Lähitulevaisuudessa taksikalustomme, mikä on jo nyt markkinoiden moderneinta ja vähäpäästöistä, uusiutuu huomattavasti nollapäästöiseen ja alle 50 gr per kilometri hiilioksidipäästöjä tuottavaksi ilmastonmuutoksen vaikutusten vähentämiseksi lähitaksilaisen vastuullisuuden osoittamiseksi. 

Lähitaksin 100 % omistama Suomen Lähilogistiikka Oy on keskittynyt yhteiskunnan maksamiin taksipalveluihin, kuten kela-kyyteihin ja niiden koko taksipalveluketjuun. Kysymyksessä on kokonaispalvelu, joka kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn, välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen ja valvonnan, maksuliikenteen sekä raportoinnin. Maksuliikenne toteutetaan Kelan sähköistä suorakorvausmenettelyä käyttäen.

Lähilogistiikan vastaamien Kela-kyytien varsinainen palvelu- ja markkinointinimi on Lähikyyti.

Lisätietoja Lähikyydeistä, eli Lähilogistiikan Kela-kyydeistä: paina tästä.   

Lähilogistiikka vastaa 1.1.2022 viiden maakunnan ja yhteensä 74 kunnan Kelan sairausvakuutuksesta korvattavien taksimatkojen ja palveluiden toteuttamisesta alueiden toisena palveluntuottajana.

Maakuntia ovat:

  1. Uusimaa
  2. Lappi
  3. Kymenlaakso
  4. Kanta-Häme
  5. Päijät-Häme

Alla yksi esimerkki koulutusvideostamme, joka kuuluu taksinkuljettajakoulutuksemme ja erityisryhmäkoulutuksemme kokonaisuuteen.