Pakettikuljetukset nopeasti ja helposti

Lähdössä lentomatkalle ja passi unohtui kotiin? Yrityksenne tuotanto seisoo koko viikonlopun, jollei tärkeän laitteen varaosaa saada toimitettua? Tärkeät asiakirjat pitää saada toimitettua vastaanottajalle välittömästi ja turvallisesti? Haluaisitko saada lahjan ystävällesi perille nopeasti ja ovelta ovelle?

Onko sinulla tai yritykselläsi tarve saada pakettilähetys perille nopeasti, luotettavasti ja tarvittaessa erittäin lyhyellä toimitusajalla? Lähitaksin autot toimittavat tärkeät ja kiireelliset pienpakettisi tottuneesti perille joka päivä kellon ympäri myös silloin, kun perinteiset kuljetusyritykset eivät välttämättä palvele. Lähitaksin kuljettajat ovat tottuneet viemään lähetykset määränpäähän varmasti ja turvallisesti. Vain soitto asiakaspalveluumme 0100 7300 riittää – olemme avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Tai voit tilata kuljetuksen paketillesi myös Taksini-sovelluksella.

Tilaa pakettikuljetukset taksilla:

Lähitaksin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan taksikeskuksen
numero: 0100 7300 (2,50 € + 0,25 € / 10 s + pvm/mpm)

Lähitaksi hoitaa pakettiesi kuljetuksen perille helposti ja nopeasti. Kuljetuksen voi maksaa joko lähettäjä tai vastaanottaja. Pakettikuljetukset sisältävät ALV 24 %. Katso pakettikuljetusten hinnasto.

Annathan tilauksen yhteydessä tarkan toimitusosoitteen. Lähitaksin toiminta-alue on laaja. Muista aina tilauksen yhteydessä mainita, missä kunnassa tai kaupungissa tilaus- ja toimitusosoite sijaitsevat. Näin vältytään sekaannuksilta, sillä samannimisiä osoitteita on useissa eri kunnissa ja kaupungeissa. Jotta voimme palvella asiakkaitamme ripeästi, toivomme, että osoite on selvillä jo ennen tilaussoittoa.