Lähitaksi – 100 % paikallinen, kotimainen ja luotettava taksipalvelu Rovaniemellä

 

Tervetuloa Lähitaksin kyytiin! Olemme Rovaniemellä toimiva laatusertifioitu taksikeskus, joka tuottaa paikallista ja ympärivuorokautista taksipalvelua.

Olipa kyseessä lentokenttäkuljetus tai tavallinen taksimatka, palvelemme sinua Rovaniemellä vuoden jokaisena päivänä. Voit tilata taksin helposti ja nopeasti meidän kauttamme.

Olemme paikallinen, luotettava ja turvallinen taksiyhtiö, joka palvelee sinua kaikissa matkustustarpeissasi.  

 

Tilaa taksi soittamalla 0100 7300 (2,50 € / puh. + 0,25 € / 10s + pvm)

Rovaniemen hinnaston löydät täältä

 

Ainutlaatuiset ja helposti tunnistettavat taksit – Joulupukin virallinen taksi!

 

Lähitaksin autot ovat helposti tunnistettavissa ainutlaatuisista helmateippauksistaan ja Joulupukki-tarroista, jotka koristavat ajoneuvojamme.

Olemme ylpeitä voidessamme olla Joulupukin virallinen taksi ja Joulupukkisäätiön virallinen taksikumppani. Voit luottaa siihen, että palvelumme on paitsi nopeaa myös erittäin turvallista – olemmehan me Joulupukin virallinen taksi!

 
 

  Varaa taksi ennakkoon

Suunnitteletpa sitten matkaa Rovaniemelle tai tarvitset kuljetusta paikallisesti, voit varata taksin helposti ja nopeasti meidän kauttamme. Palvelemme sinua kaikissa matkustustarpeissasi.   

Meidän kauttamme pystyt myös tilaamaan tilataksin isommalle seurueelle. Suosittelemme tekemään tila-autojen ennakkotilaukset ajoissa, mieluiten edellisenä päivänä, mutta vähintään yksi (1) tunti ennen haluttua lähtöaikaa. Henkilöautojen ennakkotilaukset on mahdollista tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen suunniteltua lähtöaikaa.

 

✈︎  Lentoasemalta tai lentoasemalle - me kuljetamme sinut perille!

Lähitaksi palvelee sinua Rovaniemen lentokentällä sekä saapuessasi että lähtiessäsi. Saavuttuasi voit löytää meidät heti terminaalin saapuvien aulan uloskäynniltä. Kun on aika lähteä, voit varata taksin heti tai ennakkoon soittamalla numeroon 0100 7300 (2,50 €/puh. + 0,25€/10s + pvm). 

Olemme poistaneet ennakkotilausmaksun Rovaniemellä, joten voit myös kätevästi varata auton odottamaan sinua, kun saavut Rovaniemelle. Autamme sinua saapumaan määränpäähäsi ajallaan ja mukavasti. 

 

  Junalipulla -10 % alennusta taksimatkasta  

Saavu asemalle tai jatka matkaasi junalta nyt entistä sujuvammin. Näyttämällä VR:n junalippuasi taksin kuljettajalle taksiin noustessasi saat -10 % alennuksen Lähitaksin taksimatkasta.

Voit kävellä suoraan vapaaseen taksiin tai tilata taksin ennakkoon - saat alennuksen käyttöösi kun maksat matkan taksissa. Alennus on voimassa koko Uudellamaalla, Riihimäellä sekä Rovaniemellä. 

Lue lisää VR:n ja Lähitaksin yhteistyöstä tästä.