Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen taksi


Näin tilaat taksin

Lähitaksin auton voit tilata joko puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Tilauskeskuksemme palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tilaaminen on aina maksutonta. Voit tilata tavallisen henkilöauton tai esteettömän auton.

 

1. Tilaa taksi numerosta 0800 07333. Tilauspuhelu on maksuton. Muita tilauskanavia ovat kännykän tilaussovellus, verkkosivusto ja tekstiviesti

 

2. Ilmoita tilauksen yhteydessä

 

3. Saat tiedon auton arvioidusta saapumisajasta

 

4. Näytä kuljettajalle Kuljetuspalvelukortti

 

5. Anna palautetta

 

Lähitaksi on hoitanut Vantaan ja Keravan alueiden vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisia kaupunkikorttikuljetuksia jo lähes 25 vuotta. Olemme asiakkaillemme se tuttu, luotettava ja turvallinen taksipalveluiden tarjoaja. Kuljettajamme ovat ystävällisiä ja kokeneita palvelualan ammattilaisia, jotka tuntevat asiakkaansa jo vuosien ja vuosikymmenien ajalta, ja ottavat huomioon heidän erityistarpeensa. Tavoitteemme on, että jokainen taksimatka olisi asiakkaallemme miellyttävä kokemus.

Alle olemme koonneet ohjeet taksin tilaamisesta, jotta sinun olisi helppoa asioida kanssamme. Tervetuloa tutun ja luotettavan Lähitaksin kyytiin!