Tilaa soittamalla 0100 7300

Soita Lähitaksin asiakaspalvelukeskukseen 0100 7300
(2,50 € + 0,25 € / 10 s + pvm/mpm).

Mikäli kyseessä on ennakkotilaus tai tilaukseen liittyy erikoistoiveita, soita aina suoraan taksikeskukseen. Kaikki puhelut nauhoitetaan asiakaspalvelun laadun ja toimeksiantojen varmistamiseksi. Jonotus on lisämaksutonta.

Mobiilisovellus

Taksini-mobiilisovellus on maksuton ja helppo tapa tilata Lähitaksi. Lataa veloituksetta sovelluskaupoista iOS:lle tai Androidille.

02 Taksi

Lähitaksi tekee yhteistyötä kotimaisen tilaus- ja vertailupalvelu 02 Taksin kanssa. Lähitaksin kaikki noin 1100 taksia ja lähes 3000 kuljettajaa vastaanottavat Uudellamaalla, pääkaupunkiseudulla, Riihimäellä ja Lapissa taksitilauksia 02 Taksin puhelinpalvelun ja sovelluksen kautta.

Lue lisää tästä.

Lentokenttätaksi

Lähitaksi palvelee sinua matkustaessasi Helsinki-Vantaan lentoasemalle tai lentoasemalta. Lue lisää lentokenttäpalvelustamme ja -hinnoistamme täältä.

Ennakkotilaus

Ennakkotilaukset on tehtävä aina numeroon 0100 7300 (2,50 € + 0,25 € / 10 s + pvm/mpm) tai maksuttomalla Taksini-mobiilisovelluksella.

Suosittelemme tekemään tila-autojen ennakkotilaukset ajoissa, mieluiten edellisenä päivänä, mutta vähintään (1) tuntia ennen haluttua lähtöaikaa. Henkilöautojen ennakkotilaukset on mahdollista tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen suunniteltua lähtöaikaa.

Huomioithan, että henkilöautojen ennakkotilausmaksu on 5,00 € ja tila-autojen ennakkotilausmaksu on 10,00 €.

Perjantain ja lauantain sekä lauantain ja sunnuntain välisinä öinä tila-autojen ennakkotilaukset on tehtävä viimeistään saman päivän klo 21.00 mennessä. 

Lähitaksi ei vastaa siitä, jos ennakkotilaukseen ei ole saatavilla vapaata autoa ruuhkatilanteen, poikkeuksellisten sääolojen tai muun saatavuusongelman aiheuttavan syyn takia.

Erityistoiveet

Huomioimme erityistoiveet, kuten lemmikit ja lasten turvaistuimet. Erityistoiveita sisältävät tilaukset pyydämme tekemään puhelimitse Lähitaksin tilauskeskukseen.

Taksit eivät yleensä ole varustettu lasten turvaistuimilla, joten suosittelemme varaamaan turvaistuimen hyvissä ajoin, viimeistään tunti ennen matkan alkua. Valitettavasti emme voi taata turvaistuimen saatavuutta.

Turvaistuimen käytöstä perimme viiden euron erityistilausmaksun. 

Lähitaksi ei hyväksy tilauksia, joissa asiakkaat vaativat syntyperän mukaan kuljettajaa ja poistamme kaikki sovellustilaukset, joissa huomaamme lisätietoina kyseisiä vaatimuksia.

Invataksit ja kaupunkikortit

Kaupunkikohtaiset tilausnumerot kaupunkikorttien haltijoille:
Vantaa ja Kerava 
0800 07333lisätiedot

Kirkkonummi ja Kauniainen
09 5656 0005 (suomi) 09 5656 0006 (ruotsi)

Länsi-Uusimaa (Lohja, Karkkila, Vihti, Siuntio, Inkoo ja Raasepori)
0800 05168 (suomi) 0800 05167 (ruotsi), lisätiedot

Muut
Muiden kaupunkikorttien haltijat voivat tilata taksin
numerosta 0100 7333 (0,99 €/puh. + pvm/mpm)

Invataksitilaukset soitetaan numeroon 0100 7444
(0,99€/puh. + pvm/mpm), lisätiedot

Viikkotilaus ja vakiotaksi

Kaupunkikortin haltija voi tehdä säännölliseen työ- tai koulumatkaan tarkoitetun viikkotilauksen:

Viikkotilaus on tehtävä vähintään 3 tuntia ennen lähtöaikaa. Vakiotaksia tarvitsevat asiakkaat voivat olla yhteydessä: palaute@lahitaksi.fi

Tilauksen peruminen

Tavallisissa tilauksissa kuljettajalla on oikeus periä lähtömaksu asiakkaalta, mikäli taksi on jo paikalla osoitteessa. 
Ennakkotilauksissa peruutus on tehtävä viimeistään tuntia ennen sovittua lähtöaikaa.

Tilauksen peruminen on mahdollista silloin, kun tilaukseen ei ole saatu autoa kohtuullisessa ajassa. 

Lähitaksin vastuu tilauksista

Lähitaksin vastuulla on tilausten välittäminen autoille. Asiakkaan tilauksen hyväksynyt autoilija/kuljettaja vastaa hyväksymänsä tilauksen mukaisesta ajosta ja palvelusta asiakkaalle.

Lähitaksi ei vastaa matkapuhelinoperaattoreista johtuvista mahdollisista katkoksista tai viiveistä tilausvahvistusviestin välityksessä. Lähitaksi ei vastaa siitä, mikäli tilaukseen ei ole saatavilla vapaata autoa ruuhkatilanteen, poikkeuksellisten sääolojen tai muun saatavuusongelman aiheuttavan syyn takia.

Turvaistuimen saatavuutta ei voida taata.

Kaikki puhelut Lähitaksissa nauhoitetaan asiakaspalvelun laadun ja toimeksiantojen varmistamiseksi.

Siirry ylös