Kaupunkikortit

Kuljetuspalvelukortin haltija voi tilata taksin aina numerosta 0100 7333 ja palvelun hinta on 0,99 €/puh. + pvm/mpm. Mikäli tarvitsette invataksia, soittakaa numeroon 0100 7444. Palvelun hinta on 0,99 €/puh. + pvm/mpm. Lue tarkemmin Vantaan ja Keravan alueiden kaupunkikorttitilauksista. Lähitaksin autoja liikkuu jatkuvasti myös Helsingissä, joten tilauspuhelinnumeromme toimivat myös Helsingin sisällä. Kaikki puhelut nauhoitetaan asiakaspalvelun laadun ja toimeksiantojen varmistamiseksi. Huom! Espoon alueella kaikki kaupunkikorttiasiakkaiden taksitilaukset hoitaa 2.2.2021 alkaen Länsi-Uudenmaan Kulkukeskus, puh. 09 231 216 60.

Joustavan palvelun takaamiseksi pyydämme teitä mainitsemaan tilatessanne, minkä kunnan kuljetuspalvelukortti teillä on sekä seuraavat lisätiedot palvelun takaamiseksi:
• Mukana olevat eläimet ja apuvälineet, esim. rollaattori tai pyörätuoli
• Normaalia enemmän tilaa vievät tavarat tai ostokset
• Sähköpyörätuolia käyttävien asiakkaiden on tilattava invataksi
• Avuntarpeet mikäli haluatte, että kuljettaja odottaa teitä, hakee teidät rapun edestä/asunnosta sisältä, tai saattaa teidät sisälle asti. Voitte antaa tilauksenne yhteydessä lyhyen ajo-ohjeen kuljettajalle sekä tarvittaessa puhelinnumeron.
• Millaisen auton haluatte? Lähetämme teille mielellämme henkilö- tai farmariauton mikäli haluatte. Jos matkustatte isommalla seurueella, meiltä löytyy jonkin verran tilatakseja, joihin mahtuu 5-8 asiakasta.

Jos haluatte rekisteröidä tietonne Lähitaksin asiakasrekisteriin voitte tehdä sen tästä:

Asiakasrekisteri

Täyttämällä asiakasrekisterilomakkeen tietonne tallennetaan Lähitaksin asiakasrekisteriin. Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen teille lähetään nelinumeroinen asiakastunnus, jota voitte käyttää seuraavan kerran kun tilaatte kaupunkikorttikuljetuksen. Mainitsemalla asiakastunnuksen tilauspuhelun yhteydessä, rekisteriin tallennetut tiedot liitetään tilaukseen. Asiakkaat, jotka tarvitsevat säännöllisen viikkotilauksen työ- tai opiskelumatkoille, voivat tehdä tilaukset viikkotilauslomakkeella, puhelimitse numeroista 0100 7333 (kaupunkikorttiasiakkaat) ja 0100 7444 (Invataksia tarvitsevat kaupunkikorttiasiakkaat) tai sähköpostilla viikkotilaus@lahitaksi.fi.


Helpoin tapa on käyttää viikkotilauslomaketta. Yhdellä lomakkeella voi tilata viikon matkat kerralla. Mikäli haluatte useamman viikon tilaukset kerralla, on täytettävä useampi lomake. Kaupunkien antamia kuljetuspalveluohjeita löytyy kaupunkien internetsivuilta tai niitä voi tiedustella suoraan kortin myöntäneeltä taholta.

Palautteet koskien em. kuljetuksia voitte tehdä joko puhelimitse numeroon 09 477 80 380 klo 09.00–15.00 välisenä aikana tai sähköpostilla palaute@lahitaksi.fi.