Ostolaskujen käsittely Lähitaksissa

Lähitaksi Oy on siirtynyt sähköiseen laskujen käsittelyyn, joten toivomme teidän lähettävän laskunne meille ensisijaisesti verkkolaskuina. Samalla luovumme paperisten laskujen käsittelystä ja ulkoistamme niiden vastaanoton ja skannauksen OpusCapita Solutions Oy:lle. Verkkolaskuina meille lähetetyt laskut tulevat käsittelyyn nopeimmin, ja inhimillisten virheiden määrä käsittelyssä vähenee. 

Vastaanotamme verkkolaskut OpusCapita Solutions Oy:n verkkolaskupalvelun kautta.


Lähitaksi Oy:n laskutusosoite sähköisille laskuille:

Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus: 003702202853
Välittäjä: OpusCapita Solutions Oy 
Operaattoritunnus: E204503

Lähitaksi Oy:n Y-tunnus on 0220285-3.

Laskulla tulee aina näkyä seuraavat tiedot:

  • Laskun saaja: Lähitaksi Oy
  • Laskun aihe, esim. tilatun tuotteen tai palvelun nimi ja laskutuserittely riittävän yksilöidysti, jotta laskun saajalla on mahdollisuus vaivattomasti tarkistaa laskun oikeellisuus
  • Tilaajan ilmoittama mahdollinen tilausviite tai esim. projektinimi
  • Tilauksen tehneen henkilön nimi (ja yksikkö)
  • Laskun liitteiden tulee aina olla laskun yhteydessä. 


Muut kuin verkkolaskut:

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, laskut tulee lähettää alla olevaan palveluntuottajan osoitteeseen, jossa laskut skannataan ja tulkitaan:

Lähitaksi Oy
PL 12195
01051 LASKUT

Huomaathan, että laskutusosoitteesiin ei tule lähettää muuta aineistoa kuin laskuja. Muu materiaali tulee lähettää entiseen tapaan vanhoihin postiosoitteisiin.


Lisätiedot:

Lisätietoja laskutukseen liittyvissä asioissa antaa Lähitaksin Taloushallinto, puh. 09 477 80 324, taloushallinto@lahitaksi.fi.