Kohota matkustuskokemuksesi uudelle tasolle Lähitaksin Business Class -palvelulla

Kun valitset Lähitaksi Business Class -palvelun, pääset nauttimaan poikkeuksellisesta mukavuudesta ja tyylikkyydestä, ylittäen kaikki odotukset. Tämä palvelu on suunniteltu täyttämään korkeimmatkin vaatimukset edustustason kuljetuksissa, olipa kyseessä liikematka, erityinen juhlatilaisuus tai yksinkertaisesti halu kohentaa arjen matkoja.

 

Palvelumme erityispiirteet:

 

Ajoneuvomme ja kuljettajamme

Tarjoamme käyttöösi tyylikkäät mustat sedanit ja tila-autot, jotka on suunniteltu edustuskäyttöön ilman näkyviä mainosteippauksia. Kuljettajamme, aina tyylikkäästi tummaan pukuun pukeutuneina, ovat valmiita palvelemaan sinua ammattitaidolla ja tyylillä. 

Hinnoittelu

Tarjoamme kilpailukykyistä hinnoittelua Business Class -palvelullemme, joka heijastaa tarjoamamme palvelun laatua. Yksityiskohtaisen hinnaston löydät helposti täältä.

Tee varaus

Ota yhteyttä Lähitaksi Business Class -palveluumme soittamalla numeroon 0100 84220 (4,90 € + 0,25 € / 10s + pvm/mpm) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@lahitaksi.fi.

Muutokset ja peruutukset

Suosittelemme varaamaan kuljetuksen vähintään kaksi (2) tuntia ennen matkan alkua. Muutokset ja peruutukset ovat mahdollisia ympärivuorokauden, ja peruutukset tulee tehdä viimeistään (1) tuntia ennen suunniteltua matkaa.

Kiitos, että saamme tehdä matkastasi erityisen.