Tilaa Business Class -luokan kuljetus ja nauti edustustason kyydistä ja palvelusta.

Lähitaksi Business -palvelu täyttää vaativimmatkin toiveet, kun haluat nauttia premium-tasoisesta kyydistä.

Korkeatasoinen Lähitaksi Business sopii erinomaisesti esimerkiksi:

Automme ovat mustia sedan- tai tila-autoja, ilman Lähitaksin mainosteippauksia. Lähitaksi Business Class -kuljetuksessa sinua palvelee aina tummaan pukuun pukeutunut edustuskuljettaja. Pyynnöstä käytössänne ovat myös kuljettajat, joille on tehty asianmukaiset turvallisuusselvitykset.
 

Hinnat

Lähitaksin Business class -palvelussa noudetetaan erillistä hinnoittelua, jonka löydät täältä.

Tilaus

Pyydä tarjous alta tai ota yhteyttä myyntipalveluumme  0100 84220 (pvm/mpm) tai sähköpostitse myynti@lahitaksi.fi.

Suosittelemme tilaamaan auton vähintään 2 tuntia ennen lähtöä. Muutoksia ja peruutuksia vastaanotamme 24/7. Peruutukset tulee tehdä viimeistään tuntia ennen tapahtumaa.

Tarjouspyyntölomake

Alla olevalla lomakkeella voit tehdä tarjouspyynnön laskutettavasta kuljetuksesta Myyntipalveluumme. Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido mihinkään, eikä se ole vielä vahvistettu tilaus.

Tarjouksen vastaanotettuasi, hyväksyessänne tarjouksen pyydämme laskutustiedot ja vahvistamme tilauksen. Tilaus on voimassa tilausvahvistuksen saatuanne.

Lähitaksin VIP-kuljetusten myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 8-15.30. Suosittelemme tekemään Lähitaksin Business Class -edustusautotilauksen vähintään 12 tuntia ennen ja tilaus tulee tehdä viimeistään 2 tuntia ennen tapahtumaa. Peruutukset tulee tehdä viimeistään tuntia ennen tapahtumaa puhelimitse numeroon 0100 84220 (pvm/mpm) tai tilausvahvistuksen mukaan. Peruuttamattomasta tilauksesta perimme kuljetuksen hinnan. Alle 1 tunti tapahtumasta peruutetuista tilauksista perimme 50 % kuljetuksen hinnasta.  Lisäpalveluista perimme hinnastomme mukaisen hinnan. Kysy lisää myyntipalvelustamme, myynti@lahitaksi.fi. Autamme mielellämme! 

Asiakkaan tiedot

Kuljetuksen tiedot

Lisätiedot