Laskutettavat ajot yrityksille

Lähitaksi tarjoaa laskutettavia kiinteähintaisia taksiajoja ennakkotilauksella. Kauttamme myös pakettikuljetukset ja joustavat yrityssopimuspaketit laajempaan kuljetustarpeeseen.

Lähetä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella tai kysy lisää soittamalla p. 0100 84262 (pvm/mpm) tai sähköpostilla myynti@lahitaksi.fi.
 


Tarjouspyyntölomake

Alla olevalla lomakkeella voit tehdä tarjouspyynnön laskutettavasta kuljetuksesta Myyntipalveluumme. Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido mihinkään, eikä se ole vielä vahvistettu tilaus.

Tarjouksen vastaanotettuasi, tilauksen hyväksymisen yhteydessä pyydämme laskutustiedot ja tämän jälkeen vahvistamme tilauksen. Tilaus on voimassa vasta tilausvahvistuksen saatuanne.
Myyntipalvelumme käsittelee tarjouspyyntöjä arkisin klo 8-15.30. Suosittelemme tekemään tilauksen vähintään 12 tuntia ennen tilausta ja viimeistään 2 tuntia ennen tilausta aukiolomme puitteissa. Tilauksia on mahdollista tehdä myös lyhyemmällä aikarajalla, mutta tällöin emme voi taata onnistunutta tilausprosessia. Peruutukset tulee tehdä viimeistään tuntia ennen tilausta puhelimitse numeroon 0100 84262 tai aiemmin, mikäli tilausvahvistuksessa on näin määritelty. Peruuttamattomasta tilauksesta perimme kuljetuksen hinnan. Voitte tiedustella kauttamme myös suuremman henkilömäärän kuljetuksia. Yli 8 henkilön kuljetusten tarjouspyynnöt pyydämme vähintään 72 tuntia ennen tilausaikaa toimistoaikana. Kysy lisää myyntipalvelustamme. Autamme mielellämme!

Asiakkaan tiedot

Kuljetuksen tiedot

Lisätiedot