Onko kätevä laskutuspalvelumme jo tuttu?

Meidän myyntipalvelumme kautta yrityksenne pystyy tilaamaan erilaisia kuljetuspalveluita. Pystymme tarjoamaan yrityksellenne ennakkotilauksella niin laskutettavia kiinteä- kuin mittarihintaisiakin kyytejä. Pystymme tuottamaan myös yrityksellenne erilaisia raportteja yritykuljetuksista. Kauttamme saa myös erilaisia maksuliikenneratkaisuja. Tutustu niihin lisää tästä.

 

Yrityksenne tärkeät asiakirjat pitää saada toimitettua vastaanottajalle välittömästi ja turvallisesti? 

Lähitaksi tarjoaa monia liikkumispalveluita sekä ihmisten että tavaroiden kuljettamiseen. Me toimimme vastuullisesti ja noudatamme toimialan lakeja ja säädöksiä. Ymmärrämme toistemme ja asiakkaidemme yksilöllisyyttä, siksi kohtelemme jokaista asiakastamme tasavertaisesti.

Onko yritykselläsi tarve saada paketti- tai kirjelähetys perille nopeasti, luotettavasti ja tarvittaessa erittäin lyhyellä toimitusajalla? Lähitaksi toimittaa tärkeät ja kiireelliset pienpakettisi tottuneesti perille joka päivä kellon ympäri myös silloin, kun perinteiset kuljetusyritykset eivät välttämättä palvele. Lähitaksin kuljettajat ovat tottuneet viemään lähetykset määränpäähän varmasti ja turvallisesti. 

 

Yrityspalvelumme on apunasi

Arkisin tavoitat meidät klo 8-15.30 numerosta 0100 84262 (pvm/mpm) tai sähköpostilla myynti@lahitaksi.fi