Tilaa premium-luokan yrityskuljetus ja nauti edustustason palvelusta.
 

Lähitaksi Premium sopii erinomaisesti esimerkiksi:

- Yritysvieraiden vienti/nouto lentokentältä, hotellista tai toimistolta
-Juhlat ja tapahtumakuljetukset
 

Lähitaksi Premium on laadukas tilausajokuljetus. Automme ovat mustia ja ilman mainosteippauksia. Premium-kuljetuksessa sinua palvelee aina edustuskuljettaja.
 
Pyydä tarjous alta tai ota yhteyttä myyntipalveluumme  0100 84220 tai sähköpostitse.

Tilaus tehtävä ennakkotilauksena arkisin klo 8-17 vähintään 2 tuntia ennen tapahtumaa. Muutoksia ja peruutuksia vastaanotamme 24/7. Peruutukset tulee tehdä viimeistään tuntia ennen tapahtumaa.

Hyväksyessänne tarjouksen pyydämme laskutustiedot ja vahvistamme tilauksen. Tilaus on voimassa tilausvahvistuksen saatuanne.
Lähitaksi Premium -myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 8-17. Suosittelemme tekemään Lähitaksi Premium - tilauksen vähintään 12 tuntia ennen ja tilaus tulee tehdä viimeistään 2 tuntia ennen tapahtumaa. Peruutukset tulee tehdä viimeistään tuntia ennen tapahtumaa puhelimitse numeroon 0100 84220 tai tilausvahvistuksen mukaan. Peruuttamattomasta tilauksesta perimme kuljetuksen hinnan. Alle 1 tunti tapahtumasta peruutetuista tilauksista perimme 50% kuljetuksen hinnasta.  Lisäpalveluista perimme hinnastomme mukaisen hinnan. Kysy lisää myyntipalvelustamme. Autamme mielellämme! Palvelu on voimassa vain yrityksille.

Tilaajan tiedot

Kuljetuksen tiedot

Lisätiedot