QR-koodi toimipisteeseesi

Haluamme jatkuvasti parantaa asiakaskokemusta ja tehdä elämästä sujuvampaa. Tässä tavoitteessa auttaaksemme tuomme markkinoille uuden ratkaisun, QR-koodin, joka toimii kätevänä apuvälineenä. Tämä innovatiivinen työkalu sijaitsee tyylikkään infotaskun takana toimipisteesi tiskillä.

Räätälöimme ratkaisun täysin yrityksesi tarpeiden mukaan ja löydämme parhaan tavan sijoittaa QR-koodi liiketiloihisi. Kun asiakkaasi skannaavat QR-koodin, he saavat välittömästi yrityksesi osoitteen lähtöosoitteeksi. Tilausprosessi on entistä helpompaa ja nopeampaa, säästäen samalla arvokasta aikaa. Sinun tai henkilökuntasi ei tarvitse vastata puheluihin tai kirjoittaa tilaustietoja käsin, ja asiakkaat saavat kaikki tarvittavat tiedot suoraan puhelimeensa.

Parasta on, että taksin tilaaminen QR-koodin kautta on täysin ilmaista asiakkaillesi. Luo automatisoituja taksivarauksia helposti sijoittamalla QR-koodeja strategisesti tiloihisi, olipa kyseessä sitten aulapalvelu, hotelli, baari tai ravintola.

Valitse QR-koodi taksin tilaamiseen ja tarjoa asiakkaillesi vaivatonta ja nopeaa tapaa matkustaa. Nauti sujuvasta asiakaskokemuksesta ja tee heidän elämästään helpompaa QR-koodin avulla. 

 

Skannaa ja tilaa - me hoidamme loput!

 

Yrityspalvelumme on apunasi

Arkisin tavoitat meidät klo 8-15.30 numerosta 0100 84262  tai yritysmyyntipalvelumme myynti@lahitaksi.fi

Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä sähköpostilla myynti@lahitaksi.fi.