Olemme olemassa, jotta jokainen pääsee perille.

 

Turvallisuus

Ammattitaitomme takaa turvallisen matkan liikenteessä ja osaamme huomioida myös erityisryhmien tarpeet. Henkisen turvallisuuden takaamme asiakkaillemme hyvällä käytöksellä ja samaa odotetaan myös asiakkailta. 

 

Vastuullisuus

Yrityksemme toimii vastuullisesti ja noudattaa alan lakeja ja ohjeita. Ymmärrämme toistemme ja asiakkaidemme yksilöllisyyttä, ja kohtelemme jokaista asiakastamme ja työkaveriamme tasavertaisesti.

 

Tehokkuus

Sujuva tilauskäytäntö ja toimiva välityspalvelu mahdollistavat asiakkaille kohtuuhintaisen kuljetuspalvelun, hyvän toimeentulon kuljettajalle ja yrittäjälle sekä tuottavan sijoituksen osakkeenomistajalle.


Ympäristöasiat ovat osana päivittäistä päätöksentekoa
 

Lähitaksi on vastuullinen toimija alallaan kaikille kumppaneilleen. Lähitaksissa on tunnistettu oman toimintansa aiheuttamat ympäristövaikutukset ja niiden vähentämiseksi on aloitettu aktiivinen kehitystyö. Ympäristönäkökulma on mukana aina uusissa investoinneissa. Kustannuksia huomioiden pyritään tekemään ympäristölle myönteisiä valintoja. 
 

Lähitaksille kestävä kehitys on tärkeää ja työskentelemme jatkuvasti yhdessä autoilijoiden kanssa ympäristön kuormittamisen vähentämiseksi. Lähitaksilla on käytössä lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteellinen ympäristöohjelma, johon olemme sitoutuneet.