Espoon taksipalvelut paranevat Länsimetron varrella

Länsimetron käyttöönotto parantaa Lähitaksin palveluja Espoossa, kun jokaiselle uudelle metroasemalle on tullut taksiasema. ”Taksiasemat ovat metroaseman sisäänkäyntien läheisyydessä. Metrosta voi kävellä suoraan taksiasemalle ja ottaa sieltä taksi. Tai vastaavasti voi tilata taksin kotiin ja ajaa sillä metroasemalle”, Espoon-Kirkkonummen Taksit EKT ry:n puheenjohtaja Tomi Kuukauppi, sanoo.
 

Myös Lähitaksin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen on tyytyväinen paranevista taksipalveluista, sillä Espoo on Lähitaksille erittäin tärkeä toimialue. ”Metrollakin liikkuvalla asiakkaalla voi olla vielä se viimeinen kilometri matkattavana. Silloin taksi on usein se kätevin vaihtoehto. Nyt matkaketju on entistä saumattomampi”, Pentikäinen toteaa.
 

Espoon alueella on nyt avattu kuusi uutta metroasemaa: Keilaniemi, Aalto-yliopisto, Tapiola, Urheilupuisto, Niittykumpu ja Matinkylä. Kulkuväylät metroasemien ja taksiasemien välillä ovat esteettömiä. ”Taksiasemien ulkopuolella taksin tilaamisessa kannattaa hyödyntää käteviä Lähitaksi- tai Valopilkku-puhelinsovelluksia. Sovelluksen voi ladata puhelimeen ilmaiseksi”, Kuukauppi toteaa.
 

Lähitaksit ovat valmiina palvelemaan uusilla taksitolpilla. Kuva: Matti Remes

Lisätietoja:

Tomi Kuukauppi, puheenjohtaja, Espoon-Kirkkonummen Taksit EKT ry, 0400 884 655, tomi.kuukauppi@ektry.fi
Juha Pentikäinen, toimitusjohtaja, Lähitaksi, puhelin 040 865 0988, juha.pentikainen@lahitaksi.fi

 

Lähitaksi on vuonna 1965 perustettu taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 19 kuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Lähitaksin autoja on noin 1250 ja kuljettajia yli 4000. Lisätietoja: www.lahitaksi.fi

 

 

 

 

Takaisin