Hyvinkää liittyy Lähitaksin välityspalveluun - tilausnumero vaihtuu

Hyvinkään taksinvälityspalvelut siirtyvät tiistaina 24.1. Lähitaksin hoidettavaksi. Taksiasiakkaan kannalta suurin muutos on, että Hyvinkään taksikeskuksen tilausnumero 019-106 400 poistuu käytöstä.

Jatkossa hyvinkääläisiä palvelee Lähitaksin taksikeskuksen tilausnumero 0100 7300. Tilausnumeron muutos astuu voimaan tiistaina 24.1. kello 19. Uudistus on suunniteltu niin, että Hyvinkään taksinvälityspalvelu jatkuu uudessa tilausnumerossa ilman katkoksia. Lähitaksi toivoo kuitenkin, että tiistaihin ajoittuvat taksien ennakkotilaukset tehdään hyvissä ajoin (ennen klo 19 halutut ennakkotilaukset numeroon 019-106 400 ja klo 19:n jälkeiset ennakkotilaukset numeroon 0100 7300).

Uuden tilausnumeron 0100 7300:n ohella taksin voi tilata Hyvinkäällä jatkossa myös älypuhelimella Lähitaksin mobiilisovelluksen kautta. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi www.lahitaksi.fi –sivustolta sekä mobiilikaupoista hakusanalla ”Lähitaksi”.

Myös valtakunnallinen Valopilkku-taksintilaussovellus toimii Hyvinkäällä.

Kelan korvaamat taksikuljetukset tilataan jatkossakin Hyvinkäällä numerosta 0100 84 000.
 

Monipuolisia taksipalveluja
 

Lähitaksi on Uudenmaan taksiautoilijoiden vuonna 1965 perustama tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 18 kuntaa Helsingin ympäristössä. Lähitaksin välityspalvelu palvelee kaikkina vuorokauden aikoina, vuoden jokaisena päivänä.

”Lähitaksi on Suomessa merkittävä taksialan toimija. Yhdessä voimme tarjota hyvinkääläisille entistä parempia taksipalveluja ja vahvistaa paikkakunnan taksiyrittäjien asemaa taksialalla tulevina vuosina tapahtuvissa muutoksissa”, Hyvinkään Taksit Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petteri Forsberg sanoo.

”Haluamme olla mukana kehittämässä taksikuljetuspalveluja myös Hyvinkäällä ja tarjota asiakkaille monipuolisia ja laadukkaita taksipalveluja”, Lähitaksin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen toteaa.

Hyvinkään omien taksien ohella myös Lähitaksin muut, runsaat 1200 autoa ovat hyvinkääläisten käytettävissä kaikkialla Lähitaksin toimialueella.

”Esimerkiksi Helsingissä taksin voi tilata kätevästi samasta Lähitaksin numerosta kuin kotona Hyvinkäällä”, Juha Pentikäinen huomauttaa.

Myös Hyvinkään yritykset hyötyvät uudistuksesta, sillä jatkossa niille on tarjolla entistä monipuolisempi valikoima Lähitaksin yritysasiakkaille tarjoamia palveluja.

 


 

Lisätietoja:

Juha Pentikäinen, Lähitaksi, puhelin 040 865 0988, juha.pentikainen@lahitaksi.fi
Petteri Forsberg, Hyvinkään Taksit Oy, puhelin 040 501 2126, pete.forsberg1@luukku.comLähitaksi on taksiautoilijoiden vuonna 1965 perustama taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 18 kuntaa Helsingin ympäristössä. Lähitaksin autoja on runsaat 1200 ja kuljettajia yli 4000.
Lisätietoja: www.lahitaksi.fi

Takaisin