Lähitaksi aloittaa edustustason Lähitaksi Premium-palvelun yrityksille

Lähitaksi tarjoaa edustustason Premium-palvelun yrityksille

Lähitaksi aloittaa torstaina 18.1. yritysasiakkaille suunnatun Premium-luokan taksipalvelun. Uusi palvelu on yritysten toiveiden mukaan kehitetty edustustason tilausajokuljetus, joka on räätälöitävissä asiakasyrityksen tarpeiden mukaan.

Lähitaksin markkinointipäällikkö Heidi Säynäjoki sanoo, että uudessa Lähitaksi Premium -palvelussa hyödynnetään Lähitaksin kuljettajakentästä löytyvää vankkaa osaamista edustustason kuljettamisesta. ”Lähitaksi Premium -ryhmän autot ja kuljettajat on valittu huolellisesti hakemusten perusteella. Lisäksi kuljettajat käyvät läpi erityisen Premium-palvelukoulutuksen. Tämä takaa, että jo ennestään laadukkaisiin kuljetuksiimme verrattuna Lähitaksi Premium -palvelun asiakas saa vielä astetta tasokkaampaa palvelua”, Säynäjoki toteaa.

Lähitaksi Premium -palvelun autot ovat aina Lähitaksin taksikaluston parhaita sedan- tai tila-autoja. Ajoneuvot ovat mustia ja ilman mainosteippejä. Palvelu hinnoitellaan tilauksen mukaisesti ennakkoon.

Lähitaksi Premium -palvelu sopii hyvin esimerkiksi yritysvieraiden vientiin ja noutoon lentokentältä, hotellista ja toimistolta. Palvelu on hyvä vaihtoehto myös yritysten juhlien ja tapahtumien kuljetuksiin.

Lähitaksi Premium -palvelu tilataan soittamalla numeroon 0100 84220 tai täyttämällä sähköinen tilauslomake Lähitaksin nettisivuilla lahitaksi.fi/premium. Palvelu on ensivaiheessa tarjolla vain yrityksille.

Lisätietoja: Heidi Säynäjoki, p. 09 477 80 350, heidi.saynajoki@lahitaksi.fi

Lähitaksi on vuonna 1965 perustettu taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 19 kuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Lähitaksin autoja on noin 1250 ja kuljettajia yli 4000. Lisätietoja: www.lahitaksi.fi

Takaisin