Lähitaksi entistä helpommin saatavilla Helsingin Satamissa 1.7. alkaen

Helsingin Satama ottaa 1. heinäkuuta alkaen käyttöön uudet taksiliikenteen järjestelyt Katajanokalla (Viking Linen terminaali), sekä Länsisataman uudessa T2-terminaalissa (Eckerö Line ja Tallink). Helsingin Satama järjesti aiemmin taksiliikenteen hoidosta kilpailutuksen, jonka voittajaksi se valitsi Lähitaksin, sekä toisen tunnetun pääkaupunkiseudulla toimivan taksiyhtiön. Käytännön liikennejärjestelyistä satamissa vastaa Helsinki-Vantaan lentoasemallakin operoiva Taxi Point Oy, joka on tehnyt asiasta sopimuksen Helsingin Sataman kanssa.

Lähitaksin tavoitteena yhdessä Helsingin Sataman kanssa on taata korkeatasoinen, luotettava, selkeästi hinnoiteltu, turvallinen ja toimiva taksipalvelu kaikille taksia käyttäville laivamatkustajille.

”Lähitaksille voitettu kilpailutus on ennen kaikkea osoitus siitä, että yhtiömme kokonaispalvelu on todettu laadukkaaksi ja hinnaltaan kilpailukykyiseksi. Toki tämä on meille myös näytön paikka, ja erinomainen mahdollisuus kasvattaa entisestään osuuttamme Helsingin keskusta-alueen nykyisin melko kirjavista taksimarkkinoista”,  Lähitaksin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen toteaa.

”Onnistumme tässä parhaiten sillä, että autojamme on helposti asiakkaiden saatavilla molemmissa terminaaleissa aina laivojen saapuessa, ja että tarjoamamme taksipalvelu on ensiluokkaista, varmaa ja ystävällistä. Myös hinnoittelumme on avointa ja ennakoitavissa. Kaikki Lähitaksin välityksessä olevat autot ajavat samoilla hinnoilla, jolloin asiakkaalle ei  tule ikäviä yllätyksiä reissunsa viimeisellä rupeamalla. Asiakas voi siis hypätä Lähitaksin kyytiin turvallisin ja luottavaisin mielin.”

Lähitaksit ykkösjonosta, asiakkaalla vapaus valita haluamansa auto

Satamiin rakennetaan kaksi eri kaista-aluetta matkustajia noutaville takseille. Lähitaksin autot liikennöivät kaistoilta, jotka sijaitsevat lähimpänä terminaaleja. Lähitaksin välityksessä olevat autot tunnistaa selkeistä ja hyvin erottuvista Lähitaksi- tai Taksini-teippauksista, sekä taksikuvussa olevasta Lähitaksin logosta. Suomessa asiakkaalla on aina vapaus valita sen välitysyhtiön auto, jossa haluaa matkustaa. Asiakkaan ei siis tarvitse ottaa jonossa ensimmäisenä olevaa vapaata autoa.

Lähitaksin autot ajavat Katajanokalta, sekä Länsisataman T2-terminaalista  normaaleilla kuluttajataksoilla. Selkeä kyytihinnasto on helposti nähtävillä jokaisessa Lähitaksin autossa, jo auton ulkopuolelta takasivuikkunasta. Hinnastoomme voi tutustua myös Lähitaksin nettisivuilla, ja taksimatkan hintaa voi arvioida etukäteen kätevällä hintalaskurillamme.


LISÄTIEDOT:

Juha Pentikäinen
toimitusjohtaja
Lähitaksi Oy
puh. 040 865 0988
juha.pentikainen@lahitaksi.fi

Takaisin