Lähitaksi ja GoParking yhteistyöhön lentokenttäkuljetuksissa

Lähitaksi ja lentopysäköintiyritys GoParking ovat tehneet yhteistyösopimuksen GoParkingin asiakkaiden lentokenttäkuljetuksista. Sopimus kattaa sopimushinnoittelun GoParkingin asiakkaille kauppakeskus Jumbon lentopysäköinnistä Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja takaisin.

Asiakkaiden nouto- ja vientipaikka Kauppakeskus Jumbossa (Vantaanportinkatu 3) sijaitsee sisäänajokerros P3:ssa kauppakeskuksen sisäänkäynnin edessä. Vienti- ja noutopaikka Helsinki-Vantaan lentoasemalla on T2-terminaalin bussiterminaalissa (pysäkki 57, Lentäjäntie 2). Pysäkin paikka lentoasemalla tulee muuttumaan lähemmäs terminaalin sisäänkäyntiä kesän 2021 aikana.

"GoParkingin asiakkaiden palveleminen sopii erinomaisesti Lähitaksille. Taksiemme saatavuus on alueella todella hyvä. Kuljettajamme ovat alansa ammattilaisia, joten asiakkaiden matka sujuu jouhevasti lentoparkin ja lentokentän välillä", Lähitaksin myynti- ja markkinointijohtaja Sanna Salminen sanoo.

"Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme tarjota asiakkaillemme entistä enemmän kuljetusvaihtoehtoja sekä asiakaslähtöisempää palvelua. Korona-aika vaati meiltä muutoksia palvelukonseptiimme, mutta samalla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa ja yksilöllisempää palvelua", GoParkingin hallituksen puheenjohtaja Jesse Paananen toteaa

Yhteistyön ansioista GoParkingin asiakkaat voivat nyt entistä helpommin vaikuttaa itse kuljetuksen ajankohtaansa ja hyödyntää näin ollen kauppakeskus Jumbon tarjoamia palveluita ennen ja jälkeen matkustuksen.

Lisätietoa kumppanuudesta:

Sanna Salminen
myynti- ja markkinointijohtaja
sanna.salminen@lahitaksi.fi

Takaisin