Lähitaksi ja Hartwall Arena yhteistyöhön

Lähitaksi ja Hartwall Arena yhteistyöhön – sujuva kyyti osa onnistunutta elämystapahtumaa
 

Lähitaksi on solminut yhteistyösopimuksen Hartwall Arenan kanssa. Elokuun alusta alkanut yhteistyökumppanuus parantaa Lähitaksin näkyvyyttä Hartwall Arenalla ja avaa molemmille osapuolille mahdollisuuksia kehittää tapahtumien yhteyteen uusia yhteistyömuotoja. 

Lähitaksilla on vuosikymmenten kokemus luotettavana taksiliikenteen järjestäjänä pääkaupunkiseudulla. Lähitaksi valittiin kesäkuussa Finavia Oy:n kilpailutuksessa yhdeksi korkealaatuisimmaksi taksipalvelujen tarjoajaksi Helsinki–Vantaa-lentoasemalla. Nyt solmittu sopimus Hartwall Arenan kanssa on luonteva jatko merkittävien yhteistyökumppanuuksien sarjassa. Lähitaksi panostaa kumppanuuksiin myös jatkossa ja on nimittänyt Henri Lapinniemen Lähitaksin asiakkuuspäälliköksi kesäkuusta lähtien.

”Olemme kokeneita toimimaan suurien asiakasmäärien kanssa, ja Lähitaksi on tehnyt pitkäjänteistä työtä voidakseen tarjota laadukasta ja luotettavaa taksipalvelua pääkaupunkiseudulla. Markkinointiyhteistyö Hartwall Arenan kanssa tukee tavoitettamme näkyä ja olla asiakkaittemme mielissä silloin, kun taksikyytien tarve on suurin,” Lähitaksin markkinointipäällikkö Heidi Säynäjoki sanoo.

Myös Hartwall Arenalla arvostetaan luotettavia kumppanuuksia. ”Olemme tyytyväisiä saadessamme Lähitaksin yhteistyökumppaniksemme. Haluamme omalta osaltamme hälventää uuden taksilainsäädännön aiheuttamaa epätietoisuutta ja kehittää asiakaskokemusta Hartwall Arenan tapahtumien yhteydessä. Turvalliset ja sujuvat taksikyydit ovat tärkeä osa onnistunutta elämystapahtumaa,” sanoo Hartwall Arenan kaupallinen johtaja Eveliina Mikkola.

Lähitaksissa uskotaan yhteistyökumppanuuksiin muuttuneessa markkinatilanteessa. ”Jatkamme hyvää palautetta saanutta taksinkuljettajiemme koulutusta asiakaspalvelumme ja laatutason kehittämiseksi. Olemme myös rekrytoineet Lähitaksille asiakkuuspäällikön, jonka tehtävänä on kumppanuusverkostomme kehittäminen Lähitaksin omien vahvuuksien eli laadun, luotettavuuden, saatavuuden ja turvallisuuden pohjalta,” Säynäjoki tiivistää. 


Lähitaksi on autoilijoiden vuonna 1965 perustama taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 24 kuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla sekä Riihimäellä. Lähitaksin autoja on noin 1500 ja kuljettajia yli 4000. https://www.lahitaksi.fi/fi

Helsingissä sijatseva Hartwall Arena on elämyksien areena. Yli sata vuosittaista huipputapahtumaa keräävät Hartwall Arenalle lähes miljoona kävijää viihtymään elämyksien parissa. http://hartwallarena.fi/fi


LISÄTIETOJA:

Heidi Säynäjoki, markkinointipäällikkö, Lähitaksi Oy, 050 383 3880
Eveliina Mikkola, Commercial Director, Helsinki Halli Oy, 040 549 0398

 

Takaisin