Lähitaksi jatkaa kokeneena Vantaan ja Keravan VPL- ja SHL-kuljetuspalveluiden tuottajana

Lähitaksi on hoitanut Vantaan ja Keravan alueiden vammaispalvelulain (VPL) ja sairaanhoitolain (SHL) mukaisia kaupunkikorttiasiakkaiden kuljetuksia jo lähes 25 vuotta. Kilpailutuksen jälkeen kaupungit ovat valinneet Lähitaksin jatkamaan yhtenä alueidensa palveluntuottajana myös 1.4.2020 jälkeen. Lähitaksin ehdottomana vahvuutena ovat monet paikalliset kuljettajat, jotka tuntevat jo ennalta asiakkaansa ja alueensa.

”Olemme asiakkaillemme se tuttu, luotettava ja turvallinen taksipalveluiden tarjoaja. Kuljettajamme ovat ystävällisiä ja kokeneita palvelualan ammattilaisia, jotka tuntevat asiakkaansa jo vuosien ja vuosikymmenien ajalta, ja osaavat siksi ottaa huomioon myös heidän erityistarpeensa. Tavoitteemme onkin, että jokainen taksimatka olisi asiakkaillemme miellyttävä ja sujuva kokemus”, Lähitaksin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen kertoo.

Taksin tilaus aina maksutonta

Vantaan ja Keravan kaupunkikorttiasiakkaille taksin tilaus Lähitaksilta on aina maksutonta ja palvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Tilauksen voi tehdä numeroon 0800 07333, tai tekstiviestillä numeroon 18 373.

Auton voi tilata myös sähköpostitse osoitteista vantaankaupunki@lahitaksi.fi (Vantaa) ja keravankaupunki@lahitaksi.fi  (Kerava). Muut kuin Vantaan ja Keravan kaupunkikorttiasiakkaiden taksitilaukset tulee edelleen tehdä Lähitaksin tilauskeskukseen numeroon 0100 7300 tai maksuttomalla Taksini-sovelluksella.

Lue tarkemmin, miten tilaat taksin Vantaan ja Keravan kaupunkikorttiasiakkaana.

 

LISÄTIEDOT

Juha Pentikäinen
Toimitusjohtaja
Lähitaksi Oy
040 865 0988
juha.pentikainen@lahitaksi.fi

Takaisin