Lähitaksi mukana Extreme Runissa Vantaalla

Lähitaksi kisaa Vantaan Extreme Runissa
 

Lähitaksin kuljettajista koostuva joukkue osallistuu lauantaina Extreme Run -juoksutapahtumaan Hakunilan urheilupuistossa Vantaalla.

Lähitaksi on muutenkin tiiviisti mukana hyvän mielen tapahtumassa. Lähitaksin ständin ohella Hakunilassa voi istahtaa Lähitaksin keltamustilla logoilla varusteltuun aitoon Lontoon taksiin.

”Haluamme olla mukana tällaisissa paikallisissa tapahtumissa ja tukea näin oman alueemme urheilutapahtumaa. Samalla on mukava tavata ihmisiä ja vaihtaa ajatuksia asiakkaittemme kanssa”, Lähitaksin markkinointipäällikkö Heidi Säynäjoki sanoo.

ExtremeRun järjestettiin ensimmäisen kerran Vantaalla vuonna 2010. Tänä vuonna tapahtumaan on tulossa noin 4000 juoksijaa.

ExtremeRun tunnetaan hyvän fiiliksen tapahtumana, jossa jokainen voi kykyjensä ja kuntonsa mukaan haastaa joko itseään työ- tai ystäväporukalla tai kisata tosissaan kisan voitosta. Viime vuoden tapahtumasta näet koosteen esimerkiksi täältä.
 

Lisätietoja: Heidi Säynäjoki, p. 09 477 80 350, heidi.saynajoki@lahitaksi.fi.
 

Lähitaksi on vuonna 1965 perustettu taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 19 kuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Lähitaksin autoja on runsaat 1200 ja kuljettajia yli 4000.

Lisätietoja: www.lahitaksi.fi

Takaisin