Lähitaksi on Joulupukin virallinen taksi

Lähitaksi on Joulupukin virallinen taksi ja Joulupukkisäätiön virallinen taksikumppani. Joulupukki taas on maailman tunnetuin hahmo ja hyväntahdon lähettiläs. Joulupukki herättää poikkeuksellisen positiivisia mielikuvia niin suomalaisissa kuin Suomeen tulevissa matkailijoissakin. Joulupukin virallisen logon tunnistettavuus on huippuluokkaa.

Lähitaksin yhteistyö Joulupukkisäätiön kanssa näkyy Joulun aikaan monissa Lähitaksin autoissa. Autojen konepelteihin ja sivuikkunoihin on teipattu näyttävät ”Santa’s Official Taxi” -tunnukset. Autoissa on myös nähtävillä kortti, jossa kerromme kumppanuudestamme asiakkaillemme. Lähitaksin ”Santa’s Official Taxi” -kampanja kestää joulukuun alusta tammikuun loppuun asti.

Suomalainen, aito ja oikea Joulupukki on maailmanlaajuisesti iso ilmiö, ja Suomea pidetään Joulupukin kotimaana. ”Uskomme, että todella moni esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta taksin ottavista matkustajista haluaa nimenomaan valita Joulupukin virallisen taksin tarjolla olevista vaihtoehdoista. Toivomme, että kampanjamme tuo asiakkaillemme hyvää mieltä”, Lähitaksin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen sanoo.

 

Lisätietoja

Tuomo Antikainen
markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Lähitaksi Oy
p. (09) 477 80 379
tuomo.antikainen@lahitaksi.fi

Takaisin